Премиум достава има само за Скопје.Да ќе ти се јават, а најдобро ти јави им се за премиум достава.
За достава премиум, да ти ја донесат до дома да ја распакуваат и ако треба да го изнесат стариот уред (машина), се доплаќа ама не со картица туку треба на трансакциона сметка да им уплатиш 900 или 1000 ден, не се сеќавам точно.
После тоа само гледај да не ти донесат некоја изгребана или удрена машина, одма реагирај и враќаат се ново.
ДаПремиум достава има само за Скопје.
Баркодот? Не, ок е кај мене.Некој друг со ваков проблем или само јас ? Среќа имам и стара картичка па со неа искористив попуст
Убаво за тебе, пишав меил да видам што би вратиле бидејќи во продавниците кренаа раце зашто сличен проблем имаше и друг ама со аппБаркодот? Не, ок е кај мене.
Не ти понудиле да се јават до Поинт Ретаил за да проверат барем?Денес имав непријатно искуство со Нептун.
На нивната веб страна си најдов продукт кој ми треба. Во секцијата 'Достапност' пишуваше дека е продуктот е достапен во следниве проданици:
Идење веднаш во CityMall продавницата, и на вработената на каса и викам: Ми треба следниов продукт, шифра 8ХХХХХХХ, пишува дека е достапен во вашата продавница.
- Нептун - Скопје (Сити Мол), и во
- NEPTUN - Скопје (Поинт Ретаил Парк);
Ми вика тоа е во оној дел, во левиот кош, иди прашај ги вработените таму. Идење таму, ги прашувам дечките,... викат го немаме на лагер веќе подолго време. Викам да не си грешка, на веб сајтот пишува:
достапност во Нептун - Скопје (Сити Мол) продавница.
Ми вика: Дечко, лагер листата не ни е врзана со веб страната. Тоа што го пишува продуктот дека е достапен во нашата продавница, не е точно. Продуктот што го бараш го немаме, знам све што имам овде кај мене, и друг муштерија го бараше истиот продукт пред 2 дена. Ми вика: да не ти е за џабе идењето до нашиот салон, може да ти понудам алтернативен продукт, но нема да биде ни приближно ко овој што го бараш.
Фала ти друже, ама да ми требаше послаб уред, не ќе идев до вашиот маркет
Живееш во Македонија. Креваш телефон и се јавуваш да провериш достапност. Достапност проверуваат кај нив во систем.Денес имав непријатно искуство со Нептун.
На нивната веб страна си најдов продукт кој ми треба. Во секцијата 'Достапност' пишуваше дека е продуктот е достапен во следниве проданици:
Идење веднаш во CityMall продавницата, и на вработената на каса и викам: Ми треба следниов продукт, шифра 8ХХХХХХХ, пишува дека е достапен во вашата продавница.
Ми вика тоа е во оној дел, во левиот кош, иди прашај ги вработените таму. Идење таму, ги прашувам дечките,... викат го немаме на лагер веќе подолго време. Викам да не си грешка, на веб сајтот пишува:
Ми вика: Дечко, лагер листата не ни е врзана со веб страната. Тоа што го пишува продуктот дека е достапен во нашата продавница, не е точно. Продуктот што го бараш го немаме, знам све што имам овде кај мене, и друг муштерија го бараше истиот продукт пред 2 дена. Ми вика: да не ти е за џабе идењето до нашиот салон, може да ти понудам алтернативен продукт, но нема да биде ни приближно ко овој што го бараш.
Не, не ми понудија опција да се јават до Поинт Ретаил за да проверат. Вработената на каса ми рече дека нема можност да провери во систем каде го имаат продуктот.Не ти понудиле да се јават до Поинт Ретаил за да проверат барем?
Не дека се они у право, али за твое ментално здравје, следен пат јави прашај. Ја така праам најчесто.Денес имав непријатно искуство со Нептун.
А и мене ми се има случено исто самошто дечкото беше доволно љубезен да им јави во Сцм, да ми го резеривраат и ми го дадоа со Нептун Клуб цена иако немав картичката на мене. Ти се погодиле само некои мочковци фрустирани на сменаНе дека се они у право, али за твое ментално здравје, следен пат јави прашај. Ја така праам најчесто.
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
SSD M.2 512GB MICRON NVMe Gen4 MTFDKBK512QGN-1BN1AABDA 2230
7.050,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден