Decki imam lg g2 d802 kupen e pred dva meseca mu mavnav root na telefonot...posle nekoja den mi pobara nadogradba na softverot koga se simna i se restartirase i mi go dade ovai sea nikako ne mozam da sredam telefonot...go odnesov na servis i tamu nis ne napravile...vase mislenje![]()
vo cetvrtokot go odnesov na servis vo mobil-boop i nemozat da go sredat...vo koj servis da go odnesam ??
Алфа мобил кај Бошко ако си од скопје ако си од велес ја можам да го средам од другите градови незнамFala...no sepak ne ke mozam jas da go sredam voa..ako znae koj moze da go resi problemov kazi da go odnesam ? ili pisi vo poraka
Зимај го не се мислиАј некој плус некое искуство да искаже за телефонов.Бидејки сум во план да го земам деновиве.
Земај го ич не се мисли, нема да ти е криво за парите ама ИЧ.Ај некој плус некое искуство да искаже за телефонов.Бидејки сум во план да го земам деновиве.
Стокот е поаренДали е паметно да се користи со Сток LG софтверот или да се оди на Цијаноген одма со G2?
Налетал некој на проблеми или недостатоци?
Доколку не ти е проблем, кога ќе ваѓаш слики извади и на screen колку време си го користел.Дали е паметно да се користи со Сток LG софтверот или да се оди на Цијаноген одма со G2?
Налетал некој на проблеми или недостатоци?
Евентуално со ланчери колку толку можеш нешто да смениш друго тешко без рутПланирам да го земам телефончево,што мислите колку ќе му падне цената до средина на септември? друго што ме интересира ова LG UI страшно многу ме нервира и не ми се допаѓа, како може да се смени без рутирања, некои предлози?
Се прашувам дали е можно да се направи доста по респосивен G2, на пример да се решиш од блоат, сервиси, и разни гадости, и со тоа да се одстрани секаков лаг, а да си на сток ром (ми треба заради 4к камерата) ?
На ново планираш да го зимаш ? и од каде?Некој?
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден