уште не можам да се навикнам на новото име на постов
A kaко е новото име зашто не дум во тек со тоа^
Пошто нели стварно има
"добри" и "лоши"
(јас сум на пример "лош"... Замарам луѓе по форуми 24/7...
како ли не ме банираат)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
„Електронски цигари“A kaко е новото име зашто не дум во тек со тоа
Sent from my C6603 using Tapatalk
Боичкава вришти. Ама во очи сигурно паѓаш од далеку.Сетап за подома и сетап за понадвор. :hay: 90% ги користам само овие. Добро де, и двата Оригени кога сакам да одложам драјбрн уште малку.
![]()
@Ilinaj у топ ќе ме стави што не ми се погодени боите, ама чекам да се распадне резервоарот, се појавија многу микропукнатини и цело време е мрсен. Веќе стигнаа резервните стакла, но се мислам како ќе биде со нив, и тие сол да не ми се направат во рака, затоа што многу се загрева и јас силно го стегнувам кога го склопувам, страв ми е да не тече, одоздола нема о-ринг, пластика на метал е (или во иднина стакло на метал). Затоа уште го користам пластичниот/акрилниот додека можам.
Епа штом толку го нервирате човекот околу боите да му нарачаме Розеви со туфни,или Тегет,ооо Тегет...Боичкава вришти. Ама во очи сигурно паѓаш од далеку.![]()
So Srekja! Uste mnogu Dobri tankovi da stavis vo kolekcija.Squape Rs "дел втори" стаса![]()
![]()
![]()
Брзисе они,за 2-3 недели најкасно го имаш^
Фала, фала,
да си купиш сѐ што те кефи![]()
Сега чекаме на Китајците да го клонираат кајфун 5![]()
Убаво си е , така треба стави од крвта и опни 30-40 ватиПрашање до оние кои го имаат Серпент.
Дали звончето што е внатре треб да биде фиксирано за оџако т.е. да не мрда?
Јас го добив вчера овој атомизер и прво што ми стана чудно е тоа дека звончето има некое слободно движење од неколку милиметри нагоре-надолу во самиот оџак!?
Погледнете го атачментот 43436
Така е, така треба ич не му се секирајПрашање до оние кои го имаат Серпент.
Дали звончето што е внатре треб да биде фиксирано за оџако т.е. да не мрда?
Јас го добив вчера овој атомизер и прво што ми стана чудно е тоа дека звончето има некое слободно движење од неколку милиметри нагоре-надолу во самиот оџак!?
Погледнете го атачментот 43436
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден