Па само на пазариве колку тутун и од сомнително потекло има и се консумира масовно.„Е зашто не удрат по нив?“ - мислиш така ќе ги остават ?
Вчера видов тутун West убаво спакуван има мало и големо пакување. Малото е 150ден. А како што видов исто цигари кои ги пушев најевтини се 100ден. А и тоа што е DIY тутун веќе некои пријатели преминаа на тоа.Далеку поевтино е и празните патрони ги има во неколку бои,дури има и онакви со арома на филтерот како топче што има и ако сакаш арома со стискање на филтерот се крши и ја дава аромата.
Е зашто не удрат по нив?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Информацијата за поскапувањето на цигарите ја потврдија и повеќе трговци, сопственици на трафики. Дознаваме дека се поскапени цигарите од брендовите „Пал мал“, Честерфилд“, „Ориентал“, „Марлборо“ и „Бонд“. Новите цени се повисоки за 5 до 10 денари во зависност од брендот.
???Утре и задутре Dragon Party ќе прават на саем.
Него овие нашиве ќе имаaт штанд?
FT = наши![]()
Te разбрав. Ама на кој саем и кога?Под "наши" мислев на FT.
Најблизу ќе е во Атина на 21ви Септември мислам дека почнува и ќе има од промоции само 2 кеси течност да напуниш и плус да купиш опрема со попуст. Твистед Месес ќе бидат таму ги контактирав на инстаграм и со сите асални брендови...Stuttgart.
Мене ми се оди на такво нешто да видам во живо а не на сликаМакедонче и 10 кеси ќе наполне од промоции, не сме ние за на саем.![]()
Да се организираме до тогаш,дали со кола 4-5 луѓе. Сестра ми беше во Атина сега. Свекрваи изнајмМене ми се оди на такво нешто да видам во живо а не на слика
Изнајми мини комбе за 8-9 луѓе и сам си го возишДа се организираме до тогаш,дали со кола 4-5 луѓе. Сестра ми беше во Атина сега. Свекрваи изнајм
PSU 550W BE QUIET! PURE POWER 12 w/PCIe 5.1, 80 Plus GOLD, BP001EU
5.490,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5