Друже извини али од каде ти е информацијата дека дримбоксот во мебиус е 3650 денари.Јас сега се јавив и ми рекоа дека е 4500 денари.:ua:малку да ја освежам темава !
Бидејки сакам да земам еден дримбокс 500S ме интересира следново: Кои се моменталните цени во Скопје на овој модел и во кои продажни места (Мебиус го нуди за 3650 ден). Другата работа што ме интересира е тоа дали овие ресивери кои се моментално на пазарот се Кинески (копии) со сомнителен квалитет или пак станува збор за оригинални производи.
Секое ваше мислење е добредојдено
поздрав
Друже извини али од каде ти е информацијата дека дримбоксот во мебиус е 3650 денари.Јас сега се јавив и ми рекоа дека е 4500 денари.:ua:
Друже извини али од каде ти е информацијата дека дримбоксот во мебиус е 3650 денари.Јас сега се јавив и ми рекоа дека е 4500 денари.:ua:
Дилерски е 3550
Па брат пиши дека е дилерска цената,а не дека таа е реалната.Инаку кога сме веќе кај цената.Продажната цена е 4500 денари.Ти велиш дека е 3600 денари дилерска.Тоа е 25% попуст.Баш ме интересира од кога даваат некаде вакви дилерски цени.точно така olikomerc :bravo:
Е добро ако има негде за 3500 денари без разлика дали е дилерска.Еве јас ќе му дадам пари да ми купи.Има ли тука некој таков.
Јас ќе ти дадам за 3500 денари, ОРИГИНАЛ дм500, а не клон. Сега ми текна дека имам еден што така ми „лежи“ во плакар. Само без адаптер, али прима од овие универзалните од лаптоп што се.
Ако си за... пиши ПП.
О.к јас имам веќе,но доколку има како што велат нов за 3500 веднаш би земал.Ќе си го ставам во викендица за тие пари.Ама проблемот е тешко дека има![]()
А ти дилер ли си.И оти не пиша погоре во постот дека цената е дилерска.Знаеш како,и јас можам да кажам дека во салнонот на порше има ново ауди а3 за 6000 евра.Вистинската цена му е 16.000 евра.Епа оваа цена од 6000 евра е дилерска.од секојпат за дилерите се дилерски цени, не знам што е чудно !
крале дај ми слики од твојот дм500 ако не те мрзи и отвори го внатре (5 штрафа се лесно е) и сликај ја целата плоча и делот одма до тјунерот, сликни еднаш систем инфо, и кажи ми која MAC адреса ја има долу на налепницата, накратко ако е оригинал навистина сум заинтересиран за купување, меѓутоа најпрво мора да утврдиме дали е оригинал или не...
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден