Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
Хммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b
Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
па нека го однесе во сервис и да плати за поправка мислам ќе му се исплати
Телефонот е преспор, не се исплати. Подобро на договор Sony Xperia M...далеку побрз е.
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Се тоа ок, но има осетен дроп на фремови, едноставно 3 години + се многу за денешни апликации и поготво за iOS7.
По мене боље да неам телефон, одколку да имам мејнстрим андроид...веруј...Еднаш имав мејнстрим и никад више.![]()
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
Баш ме интересира дали има ХАРДОВИ нмв големина... и по шо пари се таму?!
Ако има и ако се евтини, ако би зел да речеме 40 хардови ке излезат 15 тина исправни ?!
Ефтини се сигурно.. За исправноста неможам да ти гарантирам ама 99% од хардовите се 10, 20 гига, нешто од 40 едвај 80+ да најдеш.... Се работи за стари IDE хардови... Тешко на сата да налеташ...
Aбе признај си колку само имаш купувано од таму,a не вака поима незнам каде еХммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден