Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
Хммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b
Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
па нека го однесе во сервис и да плати за поправка мислам ќе му се исплати
Телефонот е преспор, не се исплати. Подобро на договор Sony Xperia M...далеку побрз е.
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Се тоа ок, но има осетен дроп на фремови, едноставно 3 години + се многу за денешни апликации и поготво за iOS7.
По мене боље да неам телефон, одколку да имам мејнстрим андроид...веруј...Еднаш имав мејнстрим и никад више.![]()
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
Баш ме интересира дали има ХАРДОВИ нмв големина... и по шо пари се таму?!
Ако има и ако се евтини, ако би зел да речеме 40 хардови ке излезат 15 тина исправни ?!
Ефтини се сигурно.. За исправноста неможам да ти гарантирам ама 99% од хардовите се 10, 20 гига, нешто од 40 едвај 80+ да најдеш.... Се работи за стари IDE хардови... Тешко на сата да налеташ...
Aбе признај си колку само имаш купувано од таму,a не вака поима незнам каде еХммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), White, 910-007365
9.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден