Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
Хммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b
Ајде у вторник, пато масовно на цело село.
Само не паркирајте тука, кревет.
па нека го однесе во сервис и да плати за поправка мислам ќе му се исплати
Телефонот е преспор, не се исплати. Подобро на договор Sony Xperia M...далеку побрз е.
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Што кажа бе сине? Да не изгуби контрола? Да не се збуни нешто?
h:
Се тоа ок, но има осетен дроп на фремови, едноставно 3 години + се многу за денешни апликации и поготво за iOS7.
По мене боље да неам телефон, одколку да имам мејнстрим андроид...веруј...Еднаш имав мејнстрим и никад више.![]()
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
и викате да отидеме групно а? ама да не испадне да се тепаме меѓу себе за нешто ако најдеме евтино па сите да го сакамеh:
Баш ме интересира дали има ХАРДОВИ нмв големина... и по шо пари се таму?!
Ако има и ако се евтини, ако би зел да речеме 40 хардови ке излезат 15 тина исправни ?!
Ефтини се сигурно.. За исправноста неможам да ти гарантирам ама 99% од хардовите се 10, 20 гига, нешто од 40 едвај 80+ да најдеш.... Се работи за стари IDE хардови... Тешко на сата да налеташ...
Aбе признај си колку само имаш купувано од таму,a не вака поима незнам каде еХммм, незнаев каде се наоѓа а имам од тука поминато, значи тоа ти било ова што го зборите цело време. (се осеќам како n00b)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Јас погодив џекпот на бувљакот и земав кулер Arctic Freezer Xtreme за 100ка.Целосно исправен т.е без оштетен вентилатор или бакарниот блок што се лепи на процесорот...(незнам точен назив)
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден