Ме фати стравот на @TylerMkD, мислев ми го собра некој последното пред нос.Плз малце трпение го средуваме синхронизирањето.
Ме фати стравот на @TylerMkD, мислев ми го собра некој последното пред нос.Плз малце трпение го средуваме синхронизирањето.
Не ми е јасно баш. Видов производ кој е 1200 денари. Ако станам премиум член, тоа значи дека ќе го земам за 200 денари тој производ со купонот?
Добро. Бидејќи производот е 1200 денари. Дали може да земам 2 такви за да дојдам на сума над 2000 денари( вкупно 2400 денари) или неможе 2 парчиња?Со купување на премиум членство плаќаш 1.500 денари, а добиваш 1.000 денари за користење.
Условите за користење се во првиот пост од темава (1.000 денари купонот треба да се искористи до 27.11.2023 до 23.59 ч. и мора нарачката да е 2.000 денари).
Добро. Бидејќи производот е 1200 денари. Дали може да земам 2 такви за да дојдам на сума над 2000 денари( вкупно 2400 денари) или неможе 2 парчиња?
Во ред фалаПроизводите кои се на супер промоција: Black Friday & Cyber Monday ⋆ IT.mk (цените се во процес на ажурирање) може да се купи само по 1 парче од корисник - ова го пишува на самиот производ, а и оневозможено е додавање на поголема количина од 1 во иста нарачка.
Доколку корисник нарача 2 парчиња од тие производи во повеќе нарачки, првата ќе биде валидна а другите ќе бидат откажани и парите ќе бидат вратени.
На сите други производи на Маркет ⋆ IT.mk може да се нарача 2 или поголема количина.
Нема pentalobe во овој сет.Ќе купуваш шиоми кога епл немаат штрафцигер во нивниот екосистем.![]()
кога ќе дознае дека шаоми на кинески значи гризнато јаболко...Ќе купуваш шиоми кога епл немаат штрафцигер во нивниот екосистем.![]()
Лажњак.
![]()
![]()
Јеп...Лажњак.
![]()
![]()
пробај сеа дали е лажњакЛажњак.
![]()
![]()
Јеп...
Јаска сега си го порачав и го платив по регуларната цена (450)
(им пишав и на сапорт, па како одлучат, така нека биди)
Еми сеа, то е, шо да прајме...Гледајте што плаќате, тој последен екран за потврда е да се осигурате што плаќате.
Ке средиме за ова, ке добиеш мејл.
Толку беше, едно парче. Бидна. И ремчето за саатот е исто (ама тоа не ми треба, само онака го приметив)пробај сеа дали е лажњак![]()
Сигурен си дека беше едно?Толку беше, едно парче. Бидна. И ремчето за саатот е исто (ама тоа не ми треба, само онака го приметив)
Не. Ама одма го снема иако рефрешував, така да, може не било едно - може две биле. Повеќе беше за багот, не е толку битно.Сигурен си дека беше едно?
И јас исто уште ноќеска за ранецов... Ама кој да знае, ќе имаме за зимањеЈеп...
Јаска сега си го порачав и го платив по регуларната цена (450)
(им пишав и на сапорт, па како одлучат, така нека биди)
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден