Ме фати стравот на @TylerMkD, мислев ми го собра некој последното пред нос.Плз малце трпение го средуваме синхронизирањето.
Ме фати стравот на @TylerMkD, мислев ми го собра некој последното пред нос.Плз малце трпение го средуваме синхронизирањето.
Не ми е јасно баш. Видов производ кој е 1200 денари. Ако станам премиум член, тоа значи дека ќе го земам за 200 денари тој производ со купонот?
Добро. Бидејќи производот е 1200 денари. Дали може да земам 2 такви за да дојдам на сума над 2000 денари( вкупно 2400 денари) или неможе 2 парчиња?Со купување на премиум членство плаќаш 1.500 денари, а добиваш 1.000 денари за користење.
Условите за користење се во првиот пост од темава (1.000 денари купонот треба да се искористи до 27.11.2023 до 23.59 ч. и мора нарачката да е 2.000 денари).
Добро. Бидејќи производот е 1200 денари. Дали може да земам 2 такви за да дојдам на сума над 2000 денари( вкупно 2400 денари) или неможе 2 парчиња?
Во ред фалаПроизводите кои се на супер промоција: Black Friday & Cyber Monday ⋆ IT.mk (цените се во процес на ажурирање) може да се купи само по 1 парче од корисник - ова го пишува на самиот производ, а и оневозможено е додавање на поголема количина од 1 во иста нарачка.
Доколку корисник нарача 2 парчиња од тие производи во повеќе нарачки, првата ќе биде валидна а другите ќе бидат откажани и парите ќе бидат вратени.
На сите други производи на Маркет ⋆ IT.mk може да се нарача 2 или поголема количина.
Нема pentalobe во овој сет.Ќе купуваш шиоми кога епл немаат штрафцигер во нивниот екосистем.![]()
кога ќе дознае дека шаоми на кинески значи гризнато јаболко...Ќе купуваш шиоми кога епл немаат штрафцигер во нивниот екосистем.![]()
Лажњак.
![]()
![]()
Јеп...Лажњак.
![]()
![]()
пробај сеа дали е лажњакЛажњак.
![]()
![]()
Јеп...
Јаска сега си го порачав и го платив по регуларната цена (450)
(им пишав и на сапорт, па како одлучат, така нека биди)
Еми сеа, то е, шо да прајме...Гледајте што плаќате, тој последен екран за потврда е да се осигурате што плаќате.
Ке средиме за ова, ке добиеш мејл.
Толку беше, едно парче. Бидна. И ремчето за саатот е исто (ама тоа не ми треба, само онака го приметив)пробај сеа дали е лажњак![]()
Сигурен си дека беше едно?Толку беше, едно парче. Бидна. И ремчето за саатот е исто (ама тоа не ми треба, само онака го приметив)
Не. Ама одма го снема иако рефрешував, така да, може не било едно - може две биле. Повеќе беше за багот, не е толку битно.Сигурен си дека беше едно?
И јас исто уште ноќеска за ранецов... Ама кој да знае, ќе имаме за зимањеЈеп...
Јаска сега си го порачав и го платив по регуларната цена (450)
(им пишав и на сапорт, па како одлучат, така нека биди)
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден