Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Apple паметни телефони - генерална дискусија

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.764
10.096
Не не, нај нормално користење од страна на девојка ми :) се зачудив дека нели ЛЦД, а мојана С3 и С7 сеуште немаат бурнин.

Нешто сомнителен си ти, ако добро памтам девојка ти Xs Max или нешто слично имаше, кога споредуваше со Galaxy Note 9. Burn-in на LCD да направиш треба навистина ненормално да го користиш.

7 февруари 2013
948
1.086
Нема ништо сумнително, тоа беше телефон на колешка од факултет, кој пред тоа имаше 8 Плус и пред тоа 6С Плус. Ова е ајфончето на девојка ми..
Ниту една споредба не ми била туку така без доказ, сум постирал и слики од случаевите.

mkextremer

user
4 февруари 2014
1.275
1.145
Нешто сомнителен си ти, ако добро памтам девојка ти Xs Max или нешто слично имаше, кога споредуваше со Galaxy Note 9. Burn-in на LCD да направиш треба навистина ненормално да го користиш.
Или многу девојки има..........

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.500
31.940
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64
7 февруари 2013
948
1.086
абе се е сменето... и дисплеј и батерија и се.
вратете се најдете ги посовите имате срч ако знаете да користите, или сложено е тоа за корисници на ајфон? па бројте ги девојките ако немате попаметна работа.

а уште некој глуп коментар од горан ако прочитам нема да престанам со постови за банирање на членот од форумот. Ништо продуктивно, искуство или доказ нема постирано, и секој ама баш секој пост му е карање.
Екранот не е сменет, уредот не е сервисиран и тоа можам на било кој во ајстајл да му го докажам.

И бедно е толку критики за амолед а вашите уреди први да појават бурн ин...(од тоа јас што имам видено)

Последна промена:
7 февруари 2013
948
1.086
И незначи дека ако сум фан на друг бренд слепо гледам и ги користам само нив.. многу подобро сум запознаен со се од Епл и нивниот еко систем од пола луѓе овде и секојдневно ги користам истите... затоа критиката моја е 3пати по меродавна од пример на Горан, кој незнам дали општо има некој епл уред. 20190623_141432.jpeg

Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација

Goran.

hello world
19 септември 2017
198
165
И незначи дека ако сум фан на друг бренд слепо гледам и ги користам само нив.. многу подобро сум запознаен со се од Епл и нивниот еко систем од пола луѓе овде и секојдневно ги користам истите... затоа критиката моја е 3пати по меродавна од пример на Горан, кој незнам дали општо има некој епл уред. Погледнете го атачментот 76197

Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација

Штом сам се пофали дека си померодавен , прифаќам :).

Цар си.

И одма бан ако не ти се допаѓа нешто , едноумието тука на форумот е донесено до Перфекција.
Ве “Респектирам”!

Последна промена:

Winncoot

hello world
22 јуни 2017
66
111
Skopje
Би ми препорачале ли да симнам iOS 13 бета? Или ќе се соочам со багови итн..? Бидејки не ми се чека за офишл рилис. :)

mkextremer

user
4 февруари 2014
1.275
1.145
Би ми препорачале ли да симнам iOS 13 бета? Или ќе се соочам со багови итн..? Бидејки не ми се чека за офишл рилис. :)
Ќе се соочиш со багови и ако користиш некои специфични апликации нема воопшто да ти работаат

Frozen.

hello world
4 октомври 2015
179
232

Има багови, јас го имам. Рандом замрзувања, недостапна линија (како да ти е исклучен телефон) и ред други кои за секојдневна употреба нервират малку.

Едит:
Еве во моментот неможам тастатурата да ја затворам и сеа мораш Safari да го исклучиш.
Pzfp8on_d.jpg

Winncoot

hello world
22 јуни 2017
66
111
Skopje
Има багови, јас го имам. Рандом замрзувања, недостапна линија (како да ти е исклучен телефон) и ред други кои за секојдневна употреба нервират малку.

Едит:
Еве во моментот неможам тастатурата да ја затворам и сеа мораш Safari да го исклучиш.
Pzfp8on_d.jpg
Хахахахаха. Од искуство кога бев во iOS 12 бетата, мислам дека не можеш да се вратиш назад се додека не се рилисне официјално.

S

Sukhoi

Гостин
Другарче моментално е во USA и ме праша дали iPhone 7 верајзон заклучен може да се отклучи за нашиве мрежи? Изводливо е и цена?

krema

OG
24 јуни 2009
15.710
15.805
youtu.be
Едино да внимава на мрежите, Верајзон користи карактеристични мрежи за 4G и истите не се користат овде.

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.604
1.764
Едино да внимава на мрежите, Верајзон користи карактеристични мрежи за 4G и истите не се користат овде.
Да но Аппле не заклучува мрежи па така сите можни мрежи се отклучени, меѓу кои 3 и 20. Ти веројатно мислеше за 2г/3г каде користат ЦДМА наместо ГСМ

psyside

127.0.0.1
4 септември 2008
30.500
31.940
psyside's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
Motherboard
Asrock B450 HDV
Storage
970 EV0 Plus 500GB
PSU
Evga 750W BQ
RAM
2x8GB Hyper X Predator@ 3200
Video card
Asus RTX Dual EVO 2060 Super
Case
CM Masterbox E500 with ODD
Mouse
Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
Keyboard
Logitech G910
Monitor
Asus PA328Q Pro Art
OS
WIN 10 Pro X64

Goran.

hello world
19 септември 2017
198
165
Читам Самсунг Ноте 10 го тргна џекот за слушалките конечно...

Сега веќе нема плукање затоа што веќе скапите жичани слушалки нема да му требаат нели?

Аппле што му отвори беља сега на Андроидџиите да треба да се срамат за се што пишеа :).

Ако имаат срам де ^^ ха ха ^^

DelphiUser

user
2 март 2011
1.709
1.637
Drachevo
Читам Самсунг Ноте 10 го тргна џекот за слушалките конечно...

Сега веќе нема плукање затоа што веќе скапите жичани слушалки нема да му требаат нели?

Аппле што му отвори беља сега на Андроидџиите да треба да се срамат за се што пишеа :).

Ако имаат срам де ^^ ха ха ^^

Па тоа не е ништо добро. Лошите трендови што ги дефинира Аппле а другите ги следат се лоши и никој не трееба да ги брани. Ние сите корисниците губиме од погубните политики на аппле, сите треба да плукате по аппле, не да го браните.
Ебаму скапаното јаболко.

fuzzjaw

poweruser
13 јануари 2014
2.062
3.832

Напротив, сега има дупло повеќе плукање. Ем за Apple што ја почна работата, ем за сите други што ги следат. "Нема простор во телефонот" е bullshit excuse, и компаниите и корисниците го знаат тоа, ама нема инаку како да форсираат Bluetooth слушалки.

Goran.

hello world
19 септември 2017
198
165
Па тоа не е ништо добро. Лошите трендови што ги дефинира Аппле а другите ги следат се лоши и никој не трееба да ги брани. Ние сите корисниците губиме од погубните политики на аппле, сите треба да плукате по аппле, не да го браните.
Ебаму скапаното јаболко.

За кој како пријателе...

Флопито прв го исфрли Аппле па не гледам дека тоа е лошо.
Со цд ром исто.

Некој има жичани слушалки квалитетни и му смета тоа.
Мене Ич.
Ако за тоа добијам подобра батерија.

Од секогаш имав жичани слушалки и никогаш не ги користев од кога имам Аирпод нема ден да не ги користам.

И се согласувам сега повеќе ќе вложуваат во подобри бежични слушалки но сите заедно.

Аппле ги плукам само за скапите кабелчиња за се друго Лудост е да плукам добри работи.

Има тука доста членови што со вадењето на џекот кај Ајфон имаат напишано лектири а сега пишат дека после ова треба да се казне Самсунг :))).

Врти сучи Груевски е крив за Боки 13 хахаха

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно