Томислав
lurker
- 7 февруари 2013
- 948
- 1.086
Не не, нај нормално користење од страна на девојка миДа не си го изложел на сонце
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Не не, нај нормално користење од страна на девојка миДа не си го изложел на сонце
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Не не, нај нормално користење од страна на девојка мисе зачудив дека нели ЛЦД, а мојана С3 и С7 сеуште немаат бурнин.
Или многу девојки има..........Нешто сомнителен си ти, ако добро памтам девојка ти Xs Max или нешто слично имаше, кога споредуваше со Galaxy Note 9. Burn-in на LCD да направиш треба навистина ненормално да го користиш.
This is the second product recall this year for Apple who in April launched a recall and exchange program for international wall plug adaptersbecause the “plug adapters may break and create a risk of electrical shock if touched.”
И незначи дека ако сум фан на друг бренд слепо гледам и ги користам само нив.. многу подобро сум запознаен со се од Епл и нивниот еко систем од пола луѓе овде и секојдневно ги користам истите... затоа критиката моја е 3пати по меродавна од пример на Горан, кој незнам дали општо има некој епл уред. Погледнете го атачментот 76197
Испратено од SM-N960F преку IT.mk форум апликација
Ќе се соочиш со багови и ако користиш некои специфични апликации нема воопшто да ти работаатБи ми препорачале ли да симнам iOS 13 бета? Или ќе се соочам со багови итн..? Бидејки не ми се чека за офишл рилис.![]()
Септември е офишл рилис?Ќе се соочиш со багови и ако користиш некои специфични апликации нема воопшто да ти работаат
Thanks mate.~средина на септември
Thanks mate.![]()
Хахахахаха. Од искуство кога бев во iOS 12 бетата, мислам дека не можеш да се вратиш назад се додека не се рилисне официјално.Има багови, јас го имам. Рандом замрзувања, недостапна линија (како да ти е исклучен телефон) и ред други кои за секојдневна употреба нервират малку.
Едит:
Еве во моментот неможам тастатурата да ја затворам и сеа мораш Safari да го исклучиш.
![]()
Другарче моментално е во USA и ме праша дали iPhone 7 верајзон заклучен може да се отклучи за нашиве мрежи? Изводливо е и цена?
Да но Аппле не заклучува мрежи па така сите можни мрежи се отклучени, меѓу кои 3 и 20. Ти веројатно мислеше за 2г/3г каде користат ЦДМА наместо ГСМЕдино да внимава на мрежите, Верајзон користи карактеристични мрежи за 4G и истите не се користат овде.
Да, на тоа и мислев, но и со 4G имаат неунифицирани фрекфенции, може да се случи таму да работи 4G а тука не.Ти веројатно мислеше за 2г/3г каде користат ЦДМА наместо ГСМ
Читам Самсунг Ноте 10 го тргна џекот за слушалките конечно...
Сега веќе нема плукање затоа што веќе скапите жичани слушалки нема да му требаат нели?
Аппле што му отвори беља сега на Андроидџиите да треба да се срамат за се што пишеа.
Ако имаат срам де ^^ ха ха ^^
Сега веќе нема плукање затоа што веќе скапите жичани слушалки нема да му требаат нели?
Па тоа не е ништо добро. Лошите трендови што ги дефинира Аппле а другите ги следат се лоши и никој не трееба да ги брани. Ние сите корисниците губиме од погубните политики на аппле, сите треба да плукате по аппле, не да го браните.
Ебаму скапаното јаболко.
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден