пз не пишува дали обичен или ОЛЕД е. Во насловот мислев. Во description испикано е некаде дека е обичен.
Нели треба да е падната ценава на стариве модели?
Може така е во странство ама кај нас секогаш се заглавуваат цените на високо ниво за се и сештоНели треба да е падната ценава на стариве модели?
Go sakam anhoch vo poshtensko sandache za samo 52 denari mozhe da si podignete konfiguracija vo slednite 2 minuti...i kako im teknalo na scammerive tochak od tolku rabotiПобрзајте...
![]()
8 K vues · 17 réactions | Anhoch најавува голема распродажба на сите стари модели на електрични велосипеди V8! Сите стари модели се планирани за рециклирање, но Anhoch реши да ги продаде по намалена цена од сто дваесет и три денари! Искористете ја ов
Anhoch најавува голема распродажба на сите стари модели на електрични велосипеди V8! Сите стари модели се планирани за рециклирање, но Anhoch реши да ги продаде по намалена цена од сто дваесет и три...www.facebook.com
вистинае воа дружеСигорно е ова фејк. Не се Анхоч до толку глуперди.
Ова не е за темава но и кај Сетековци се појави „OLED“ конфигурација со истата складна опција
Месец дена ти поправаа слушалки ?Со Анхоч имам позитивно искуство имав проблем со бежични слушалки едната не ми работеше се гаснеше сама ги однесов ми ги земаа за на сервис и во рок од 1 месец ги поправија
И не платив ништо бидејќи се сеуште под гаранција
Пред 1 недела земав телефон Самсунг исто од Анхоч
Да месец денаМесец дена ти поправаа слушалки ?
Замисли лаптоп да однесеше...
Знаеш дека законски ако ги држат еден месец, треба да ти дадат потполно нови слушалки, а не поправени?И не платив ништо бидејќи се сеуште под гаранција
Исто и мене мислам 30 дена ги држеа, со тоа што после пак откажа и немав нерви да идам да се замарамМесец дена ти поправаа слушалки ?
Па можда и нови ми дадоа кој знаеЗнаеш дека законски ако ги држат еден месец, треба да ти дадат потполно нови слушалки, а не поправени?![]()
За година дена ќе беше готов.Месец дена ти поправаа слушалки ?
Нема врска тоа ако закаснат месец дена Анхоч сервис мора да ти ги замени.
Да да знам тоа, маубетот ми беше дека Анхоч не ги сервисираНема врска тоа ако закаснат месец дена Анхоч сервис мора да ти ги замени.
Ти издаваат фискална сметка и гаранцијата ти тече одново кога добиваш новиПа можда и нови ми дадоа кој знае
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден