пз не пишува дали обичен или ОЛЕД е. Во насловот мислев. Во description испикано е некаде дека е обичен.
Нели треба да е падната ценава на стариве модели?
Може така е во странство ама кај нас секогаш се заглавуваат цените на високо ниво за се и сештоНели треба да е падната ценава на стариве модели?
Go sakam anhoch vo poshtensko sandache za samo 52 denari mozhe da si podignete konfiguracija vo slednite 2 minuti...i kako im teknalo na scammerive tochak od tolku rabotiПобрзајте...
![]()
8 K vues · 17 réactions | Anhoch најавува голема распродажба на сите стари модели на електрични велосипеди V8! Сите стари модели се планирани за рециклирање, но Anhoch реши да ги продаде по намалена цена од сто дваесет и три денари! Искористете ја ов
Anhoch најавува голема распродажба на сите стари модели на електрични велосипеди V8! Сите стари модели се планирани за рециклирање, но Anhoch реши да ги продаде по намалена цена од сто дваесет и три...www.facebook.com
вистинае воа дружеСигорно е ова фејк. Не се Анхоч до толку глуперди.
Ова не е за темава но и кај Сетековци се појави „OLED“ конфигурација со истата складна опција
Месец дена ти поправаа слушалки ?Со Анхоч имам позитивно искуство имав проблем со бежични слушалки едната не ми работеше се гаснеше сама ги однесов ми ги земаа за на сервис и во рок од 1 месец ги поправија
И не платив ништо бидејќи се сеуште под гаранција
Пред 1 недела земав телефон Самсунг исто од Анхоч
Да месец денаМесец дена ти поправаа слушалки ?
Замисли лаптоп да однесеше...
Знаеш дека законски ако ги држат еден месец, треба да ти дадат потполно нови слушалки, а не поправени?И не платив ништо бидејќи се сеуште под гаранција
Исто и мене мислам 30 дена ги држеа, со тоа што после пак откажа и немав нерви да идам да се замарамМесец дена ти поправаа слушалки ?
Па можда и нови ми дадоа кој знаеЗнаеш дека законски ако ги држат еден месец, треба да ти дадат потполно нови слушалки, а не поправени?![]()
За година дена ќе беше готов.Месец дена ти поправаа слушалки ?
Нема врска тоа ако закаснат месец дена Анхоч сервис мора да ти ги замени.
Да да знам тоа, маубетот ми беше дека Анхоч не ги сервисираНема врска тоа ако закаснат месец дена Анхоч сервис мора да ти ги замени.
Ти издаваат фискална сметка и гаранцијата ти тече одново кога добиваш новиПа можда и нови ми дадоа кој знае
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден