Почеток на декември.Дали има најава кога ќе ја отворат продавницата? Да им мавнеме едно сефте.![]()
со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...Де бе ти па со тие пастрмајлии. Може и на бурек да доат и лиснати.![]()
А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...
со пастрмајлија оде квалитетно суво вино (евентуално екскурзија до најблиска винарија)
и после тоа исто следе и добро кафе во чаршија, може и по некој десерт...
туризам е во прашање @Rukfash...
нека си дојдат они и пред тоа...А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.
Туку здравје до декембар коа ќе отворат, тогај ќе праќаме покани и ќе одредуваме салтанати шо идело, шо не идело![]()
Ти буразер како да ти хипнотисан со тие пастрмајлиинека си дојдат они и пред тоа...
тамн да знаат дали ги бива пастрмајлиите оваа година
или може следниот пат па ќе идат у Велес...
А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?Мањаци.![]()
Ана ѝ е името.. и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?![]()
Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.Ана се вика... и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...
Није ми криво шта говори, него ко говори.Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден