RagingDemon
Unbeatable
- 24 март 2009
- 6,344
- 5,265
Презиме, гледам горе го спомнале. А може и некој аи како скајнет да е, РАдикал ДЕВелоперШто е радев? Скратено од девелопер за ра, фронт енд фрејмворкот?
Презиме, гледам горе го спомнале. А може и некој аи како скајнет да е, РАдикал ДЕВелоперШто е радев? Скратено од девелопер за ра, фронт енд фрејмворкот?
Ја преска порача матична ама изгледа плавката не е била на сменаЈа видовте ли плавката, нели ви реков.
Anhoch кралици.![]()
Утре да станеме под спање, тамн рамче да порачаме. Ако не видам плавка ич не улавамСледниот пат да одеш во спротивната смена за да ја запознаеш.![]()
Pics? Preferable nude.....Ја видовте ли плавката, нели ви реков.
Anhoch кралици.![]()
Да не ја жениш право?Pics? Preferable nude.....
Дај не пуштај вакви тизери, не ме терај сеа од Скопје да возам до Штип, оти ако решам да дојдам нема више да ја видите плавката.
Па сеа.... нормално ако и она сака... ама и да не сака тоа не и мења ништоДа не ја жениш право?
Ај дој да те видам ако смееш, разбираш.Pics? Preferable nude.....
Дај не пуштај вакви тизери, не ме терај сеа од Скопје да возам до Штип, оти ако решам да дојдам нема више да ја видите плавката.
Ако ти ја бапнам еднаАј дој да те видам ако смееш, разбираш.
Да бе, ем да ми ја лапнеш плавката ем да ми бапнеш. А ја ако ти бапнам една пица вегетаријана преку лице, шо праеме тогајка?Ако ти ја бапнам една![]()
![]()
Па нели е очигледно дека веќе си најдеме? Шо се сеа ти мешаш, да не си љубоморен? Ај па да не ти ја бапнеме и ја и @Astro по една!дефинитивно сега имам откровение зашто се фарбат жените плави...
има нешто со психологија на машкиот пол...
некој фетиш необјаснив и слично...
дајте бре луѓе најдете си некоја плава за дружење, колку да ви "мине меракот"...