Почеток на декември.Дали има најава кога ќе ја отворат продавницата? Да им мавнеме едно сефте.![]()
со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...Де бе ти па со тие пастрмајлии. Може и на бурек да доат и лиснати.![]()
А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...
со пастрмајлија оде квалитетно суво вино (евентуално екскурзија до најблиска винарија)
и после тоа исто следе и добро кафе во чаршија, може и по некој десерт...
туризам е во прашање @Rukfash...
нека си дојдат они и пред тоа...А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.
Туку здравје до декембар коа ќе отворат, тогај ќе праќаме покани и ќе одредуваме салтанати шо идело, шо не идело![]()
Ти буразер како да ти хипнотисан со тие пастрмајлиинека си дојдат они и пред тоа...
тамн да знаат дали ги бива пастрмајлиите оваа година
или може следниот пат па ќе идат у Велес...
А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?Мањаци.![]()
Ана ѝ е името.. и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?![]()
Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.Ана се вика... и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...
Није ми криво шта говори, него ко говори.Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден