Почеток на декември.Дали има најава кога ќе ја отворат продавницата? Да им мавнеме едно сефте.![]()
со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...Де бе ти па со тие пастрмајлии. Може и на бурек да доат и лиснати.![]()
А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.со лиснато и бурек оде јогурт од 30 денара...
со пастрмајлија оде квалитетно суво вино (евентуално екскурзија до најблиска винарија)
и после тоа исто следе и добро кафе во чаршија, може и по некој десерт...
туризам е во прашање @Rukfash...
нека си дојдат они и пред тоа...А што не би могло вино и со лиснато и бурек? Нема правила.
Туку здравје до декембар коа ќе отворат, тогај ќе праќаме покани и ќе одредуваме салтанати шо идело, шо не идело![]()
Ти буразер како да ти хипнотисан со тие пастрмајлиинека си дојдат они и пред тоа...
тамн да знаат дали ги бива пастрмајлиите оваа година
или може следниот пат па ќе идат у Велес...
А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?Мањаци.![]()
Ана ѝ е името.. и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...А плавката од сетец да премине у Анхоч, а?![]()
Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.Ана се вика... и ако успеат да ја убедат нема да погрешат бидејќи е најдобра со клиенти, иако мислам дека е поставена за Шеф на смена во Сетек...
Није ми криво шта говори, него ко говори.Штета е таков цвет да остане да пребива во пустина со кактуси.
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден