Godlike
lurker
- 11 октомври 2014
- 881
- 1.012
Имаат RCS, јас имам припејд број од А1, само Телекабел немаат RCS, а користат мрежа од телеком.5G нема за припејд, а гледам дека во 2026 нема ни RCS - па дали имаат памет? квази оператор![]()
Имаат RCS, јас имам припејд број од А1, само Телекабел немаат RCS, а користат мрежа од телеком.5G нема за припејд, а гледам дека во 2026 нема ни RCS - па дали имаат памет? квази оператор![]()
RCS имам веќе 2-3 години на А1 припејд, праќам пораки преку RCS, SMS праќам на тие броеви што или немаат активирано или телефонот нема техничка можност за користење на RCS.5G нема за припејд, а гледам дека во 2026 нема ни RCS - па дали имаат памет? квази оператор![]()
Која тарифа си и каде се наоѓаш, тоа најмногу зависи и покриеноста кај тебе каква е од страна на А1, јави се во контакт центарот, 24/7 работат и ќе ти кажат, можи да има покриеност, но недоволна за телефонот да функционира 24/7 на 5G мрежа.Jas sum na postpejd i telefonot ima 5g ama non stop e na 4g+. Sto e finta?
Каде е тестирано Струга?Како Струга нема друга
Погледнете го атачментот 161944
ЦентарКаде е тестирано Струга?
Шеталиштено близу А1 или чаршија? На двете места има антена блискуЦентар
Портирав два броја пред неколку месеци на А1 - постпејд. Нови телефони android 16, со esim.RCS имам веќе 2-3 години на А1 припејд, праќам пораки преку RCS, SMS праќам на тие броеви што или немаат активирано или телефонот нема техничка можност за користење на RCS.
Која тарифа си и каде се наоѓаш, тоа најмногу зависи и покриеноста кај тебе каква е од страна на А1, јави се во контакт центарот, 24/7 работат и ќе ти кажат, можи да има покриеност, но недоволна за телефонот да функционира 24/7 на 5G мрежа.
Ф чаршијаШеталиштено близу А1 или чаршија? На двете места има антена блиску)
Каде се точно антените?Шеталиштено близу А1 или чаршија? На двете места има антена блиску)
Се случи кај мене пред месец дена .. чекавме 2 дена за на невестата да логираме фејс на лаптопот.Дали некој се соочува со проблем да не му стигаат СМС од Facebook?
Мислам има една над зградата каде е спорт визион..и друга некаде во /околу пазарот. Не сум сигурен која антена од кој оператор е ама мислам дека таа над зградата е од А1...Каде се точно антените?
Може не е поврзано ама и фејсбук да не прават некоја глупост како микрософт со смс пораките за автентификација?Дали некој се соочува со проблем да не му стигаат СМС од Facebook?
Мислам дека не е така, всушност и единствена опција е СМС, нема мејл нема автентикатор нема passkey, ништо од тоа не нуди.Може не е поврзано ама и фејсбук да не прават некоја глупост како микрософт со смс пораките за автентификација?
Мислам и whatsup може кај фејсбук...Мислам дека не е така, всушност и единствена опција е СМС, нема мејл нема автентикатор нема passkey, ништо од тоа не нуди.
Nope, само смс нуди како опција.Мислам и whatsup може кај фејсбук...
Кај мене има 2 опции: mail и whatsup...ојдофме офтопикNope, само смс нуди како опција.
Јави се во контакт центарот, да не треба нешто да се подеси на телефоните, т.е. бројот кај СМС, така имав проблем на 2 пати, не можев да испраќам смс, се јавив или пишав и се среди проблемот, можи да е од кај нив.sms не добивам од google на 4 броја на А1
SSD M.2 512GB PHISON P0327 NVMe Gen4 x4 P03270512N 2230
7.050,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден