Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
и јас сакам потопло време, исто како и тебе за на базен, онака да се шетаме, да уживаме со друштвото. Ние и сега си наоѓаме занимација, ама друго е кога е топло, нели
Незнам поради која причина ти ги снемало статиите, дали поради префрлањето од блог.ком.мк на блог.мк? Или можеби некаква грешка со серверот, дали го праша администраторот на блог.мк?
Јас блогирав порано на истиов овој блог сервис, само тогаш беше блогерај, ама престанав затоа што почнав да бидам активна на македонските форуми и некако го запоставив блогот, немав време за него. Сега планирам да отворам нов, затоа што од стариот го заборавив и пасвордот и така...
Да да, жени си се жени бе
Па, јас сакам да го изнесам своето знаење, можеби на некого ќе му помогне. Е сега, има и такви кои не кажуваат ни едно фала, но забележав дека членовите на форумов и администрацијата се многу љубезни, богами се зачудив кога ја погледнав репутацијата. 94 поени за 3 дена дали ти се верува, бев многу пријатно изненадена
и мене така некогаш не ми се спие
ќе шетам де
е да, си изнаправивме муабет, а пишам јас и по темите не се секирај, ама нели е поважен квалитетот од квантитетот
позз
хехехе кај мене после три веќе нема никој
кај нас не е ни ладно, ни топло, нешто измеѓу, ама не личи на лето. Едвај чекам да се врати сонцето и да заличи на лето
Да да пред се карактер, зашто и да е некој убав, ако е сноб што ќе ми е. Така си е
Инаку фала богу не сум плавуша
Хехехе абе како што кажав и да има кола и да е згоден и се тоа, ако карактерот не му е добар ништо...
хехехе да така си е. Море има фраери, ама има и многу кои си се замислуваат како фраери.
Да, секоја девојка има различен вкус.
Мене ти кажав, ми се допаѓаат машки со кратка коса, пристојна облека, не некои пирсови, сто ланци итн
И секако добар карактер и убавина де