voah
Баниран/a
- 5 септември 2014
- 626
- 521
Премиум Андроид?
Не ме зезај
Хардвер да, софтвер нема премиум.
![]()
Според парите така се водеа ...
Ама искуството и проблемите беа како на Буџет телефон.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Премиум Андроид?
Не ме зезај
Хардвер да, софтвер нема премиум.
![]()
Според парите така се водеа ...
Ама искуството и проблемите беа како на Буџет телефон.
Приметив и јас С7 Еџ-от искуството ми е исто ко Xperia Tipo, па се мислам да го сменам за истиот.. Како буџет телефон биле проблемите. Повели на кафе, ми имаш број, да ми објасниш кои се тие проблеми како буџет телефон баш ме интересираат.
Дајте бе луѓе...
Го пишуваш овој пост и следен пост ќе ти биде како Андроид корисниците не се реални и пишуваат глупости.
Уосталом не се мешам повеќе во дискусијата очигледно дека вчера џабе ги пишував постовите..
Ако добро прочита пред 6с користев Премиум андроиди...
А тоа не е С7 едге...
Друго С7 околу мене имам колку сакаш и кога го споредувам со Ајфон 7 + е како буџет телефон...
Самото чуство на изработка на ајфонот е Една класа изнад... а Апликациите и брзината на справувањето со истите на телефонот е Перверзија...
Цитираш еден дел од постот не гледајќи ги другите факти...
И гледај што пишат конечно сите што користеле Андроид и поминале на Иос...
6s/7 и размисли зошто сите се воодушевени...
А верувај многу од нив имале допир и до с7...
Значи последен премиум уред од Андроид што си го користел е С6 Еџ на 3 дена ?
Значи тоа ако не го гледаме како користење бидејќи било на 3 дена, а пред тоа си користел година ипол Лумиа 1520 тогаш за кој премиум Андроид збориме ?
Г4 што го користеше исто многу кратко ?
Во ред е да кажеш дека е подобар 7 плусот, можеби и е, тоа не го оспорувам, ама ова со буџет телефониве е лудо да се каже..
Како може за @psyside да не важи тоа што гледа Ајфони туку мора да ги користи, а ти што гледаш Самсунг телефони тоа важи ?
Пак ќе кажам сите нека користат што им душа сака, ако се сите среќни со своите уреди јас сум уште посреќен, ама гледаш дека не само мене, туку на сите им сметаат оваквите твои мислења не само овде туку и на гсм..
Сега гледам дека контекстот на реченицата може да значи дека другар ти е ташак и дека гугл е ташак. У моментов мислев на гугл и дека условите за работа се "ташак" релаксирани, непродуктивни.Не знам дали свесно или несвесно, ама со постов ги закопа Самсунг и нивниот тачвиз заедно со андроид.
Кратки црти, другар ти отишол во Гугл пошо е "ташак" гугл парите ги прави од други места и работење и решавање на андроид проблемите е до 5 часот па дали ќе се успее или не небитно, нема стрес ?
Ке ти кажам дека и твоите мислења им сметаат на многу луге па и на членот што го спомена...
Немој да мислиш ако тоа го напишеш дека си во право...
Овој форум е факт дека е андроидски настроен и се бришат секви други мислења..
А на кој му смета моето мислење да не ти кажам на кавадаречки Што мислам...
Од моторола Атрих па наваму купувам само најскапи Андроиди...
Г4 го имав 1 година.
Ноте 4 имав 2 недели и го фрлив...
Да и с6 едге користев и го имам до мене еве сега и се смеам на цел глас... кој дебакал е...
Иначе да и мене ми смета твоето напаѓачки ствови и глумење на месија ... бидејќи те познавам и тебе и некои други...
Позз Друже
Кај го фрли да одам да го барам?Ноте 4 имав 2 недели и го фрлив...
А, багот со портрет модот одстранет ли е? Знам имаа проблем, а една од побитните работи на телефон ми е камерата.И покрај милион телефони кои ми се свртија во раце и со кои сликав, единствено во моментов никаква маана не му најдов на iPhone 7+, кој слика како SLR
?6Ѕ е перфектен телефон за цената по која се продава на пазарот. Значи од 400 до 450 евра има прекрасни примероци.
Јусиџ кај ајоес нема врска со СОТ кај Андроид.Како немаш кога имаш јузиџ?
Имаш колку време ти е на стенд бај од последно полнење и колку време е користен телефонот.
Тоа време што е користен, сигурно не е користење у стенд бај.
Штом на девојче кое е 24/7 на телефон, батерија трае ден ипол, значи можеби сот и да е 10 часа, гарантирам со глава.
Од кога релаксирана работна атмосфера = на непродуктивност? Баш напротив.У моментов мислев на гугл и дека условите за работа се "ташак" релаксирани, непродуктивни.
@toshex
Не бе...530-550е нов. На старо од 400-450е има топ сочувани.?
6s е 650 евра и тоа со 16гб меморија, lol.
Цената зависи од мрежата на која е заклучен. Провери си по мобилариве.Да не знае некој што цена е декодирање на ајфон 5с и 7ца ? Фала ви
Од 35 до 220.евра во зависност на кој оператор е заклучен(ако е купен на договор, во некои земји МОРА да помине договорот пред да се авторизира анлок од оператор кон епл, таква земја е Австрија а и Шведска ако не се лажам)Да не знае некој што цена е декодирање на ајфон 5с и 7ца ? Фала ви
1. Резултатот од iPhone-от е од 128ГБ верзија.Мала споредба во Нандот...
И што може да се очекува...
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
1. Резултатот од iPhone-от е од 128ГБ верзија.
2. Резултатот од S7-та е од Snapdragon верзија од 32GB.
3. Резултатите се од различни бенчмарци.
Резултатов нема допирна точка со реалноста.
1. Резултатот од iPhone-от е од 128ГБ верзија.
2. Резултатот од S7-та е од Snapdragon верзија од 32GB.
3. Резултатите се од различни бенчмарци.
Резултатов нема допирна точка со реалноста.
Хахаха од кај виде дека е 128гб верзија на ајфон 7?
Закон форум сте ..
Не ли гледаш газење ќе има и на ufs 2.1 а не на с7
Дури и да е така и 32 гб верзија е вселенски брод за с7 во брзина...
Зошто не се запрашате зошто?
Не е до апдејтот, него до тоа што е 32гб, бидејќи е TLC нанд а не MLC.Тоа никогаш не се потврди после апдејтите...на самиот Иос 10...