Fiasco
poweruser
Никаде не гледам забрана за онлајн обложување. Баш е наведено во листата на игри на среќа кои се дозволени во МКД.
Neteller е еден од најпознатите сервиси за онлине плаќање , јас го користам 2 години и никогаш не сум имал проблем со уплата и исплата провизијата е 1.75% на уплата додека на moneybookers е 2% сум користел и moneybookers i neteller но мислам дека подобро е со neteller бидејќи имаш можност да аплицираш и за Neteller PrePaid Master картица со која нема провизија за исплата и може да исплаќа во кој било банкомат што подбржува Мastercard , доколку има некој некакво прашање може слободно да ме контактира преку порака. Позa ova preku Neteller kako odi ? Mislam kako gi podigas parite i za kolku vreme , sakam i jas da napravam ewallet ama ne znam dali raboti za makedonijapozzz
Neteller е еден од најпознатите сервиси за онлине плаќање , јас го користам 2 години и никогаш не сум имал проблем со уплата и исплата провизијата е 1.75% на уплата додека на moneybookers е 2% сум користел и moneybookers i neteller но мислам дека подобро е со neteller бидејќи имаш можност да аплицираш и за Neteller PrePaid Master картица со која нема провизија за исплата и може да исплаќа во кој било банкомат што подбржува Мastercard , доколку има некој некакво прашање може слободно да ме контактира преку порака. Поз
First последен пат беше виден (како):жив си?
Изгледа не еFirst последен пат беше виден (како):
9 Јануари 2014
Google Translate знае што е тоа...Во врска со Neteller, направив некој денар на bet365 и сега ги повлеков на Neteller...
Проблемот е во тоа што за да го верифицирам мојот Neteller account ми бара 'bank statement'
Дали некој знае што е тоа? Каде да го најдам?
Што е битно колку вадиш од банкомат кога алармите ќе се активират ХХ.ХХХ сума кога ќе ти легне на сметка. Па ти после како сакаш вади ги. Не сум слушнал некој да имал проблеми со кладење на интернет, но ако стапи во сила тоа УЈП точно да има увид на кои "web продажни места" трошиме пари, може да почнат да фрштат казни и тужби.Можеш да си играш на бет 365 со виза од тутунска, те исплаќаат без проблем, само на банкомат секогаш вади до 5000 ден, нормално ако имаш поголема добивка.
Здраво, да не отворам нова тема, направив некој денар на бет365, дали е безбедно да се ваѓаат директно на картица или подобро е да се користи некоја онлајн банка како Skrill, бидејќи последно како што знам има закон за забрана за онлајн обложување и дека државата има увид на преливите на сметките?
Здраво, да не отворам нова тема, направив некој денар на бет365, дали е безбедно да се ваѓаат директно на картица или подобро е да се користи некоја онлајн банка како Skrill, бидејќи последно како што знам има закон за забрана за онлајн обложување и дека државата има увид на преливите на сметките?
Депозитот е направен директно преку картичка, не сум користел Skrill до сегаПреку скрил нормално, ама зависи и тоа како имаш направено депозит, ако депозитот ти е преку картичка бет365 нема да ти дозволи да ги повлечеш преку скрил
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Тоа е целиот проблем, како да платиш данок ако онлајн обложување е забрането? Има некои што влечат пари и не плаќаат никаков данок па немале досега проблем со ујп, како наводно некои од банките (нлб, уни) прикривале дека парите стигаат од бет365. Како и да е мислам дека е побезбедно со користење на Skrill.Се додека си плаќаш данок како приход од игри на среќа нема да те задеваат сигурно, еден куп има вака што влечат директно уште немам слушнато да казнат некој. Инаку како што рече членот погоре, на кој начин си направил депозит така и мора да ги повлечеш
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден