Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

HTC Desire

• Ја почнал/а темата Taz
  • Време на почнување

Taz

read-only
18 февруари 2008
31
1
сакам да го купам desire и сакав непто да прашам претходно. бев во една мобилара да прашувам за HTC и ми вика дека ке го добијат за некое време, јас сакам да прашам
1. дали имате некои препораки за добри и сигурни мобилари
2. дали стварно од HTC нема шкартни уреди како што има например со Nokia моделите од кина што буквално се рапагаат за една недела. Ми кажаа дека HTC само во тајван си ги правеле.

feit

lurker
12 февруари 2009
684
44
1. За препорака на продавница за мобилни немам. Углавно набавувам телефони од мобилните оператори..
2. Досега не сум видел Nokia телефон да се распаѓа (буквално). А што има врска дали е правен во Кина или Тајван кога целата техника се произведува таму. Мислам дека изборот ти е добар, па со здравје да си го користиш ако го купиш...

Taz

read-only
18 февруари 2008
31
1
1. За препорака на продавница за мобилни немам. Углавно набавувам телефони од мобилните оператори..
2. Досега не сум видел Nokia телефон да се распаѓа (буквално). А што има врска дали е правен во Кина или Тајван кога целата техника се произведува таму. Мислам дека изборот ти е добар, па со здравје да си го користиш ако го купиш...
Не сакав да кажам дека ако е од кина дека ке се рапаѓа, него тие моделите што ги произведуваа како коипии на нокиа од кина, што ги имаат кинеските букви бод абецедата на тастатурата. ова го кажувам од искуство со девојка ми, го зема она Nokia N76 од мобилара и за 5 месеци буквално се одкажа.
Забегавме малце од темата, мене всушнос ми е прашањето дали стварно HTC нема такви копии и колку е сигурно од мобилара кај нас

Idefix

hello world
4 декември 2009
62
3
Тешко во Македонија засега, сеуште нема а таму кај има е изгор скап, по 450-500 евра некаде одат. Во ВИП може ќе го донесат за некој месец.

Ако си навистина заинтерсиран јас можеби можам да ти го донесам отклучен за 400.

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.884
3.812
Сигурни мобилари ќе гледаш мобиларата да работи од поодамна барем 7-8 години, да ти дадат гаранција и фискална сметка и немора да купуваш од мобилара од 5 м2.

За копии кинески ако мислиш што се продаваат од 50 до 100 евра, постојат буквално копии на сите модели на телефони од полуксузните, меѓу кои и на HTC, Nokia, iPhone итн, ама одма се познава ако е копија, маската е од обична ефтина пластика доста размрдана, екранот не прикажува убаво бои и острина, тачот е катастрофа итн.
Најубаво чекај си го во ВИП, Т-Мобиле или Оне ако го немаат сеуште, или и ако го има во некоја мобилара разгледај го првин добро осигурај се дека е оригинал.

Petkovsky

hello world
7 декември 2009
323
31
сакам да го купам desire и сакав непто да прашам претходно. бев во една мобилара да прашувам за HTC и ми вика дека ке го добијат за некое време, јас сакам да прашам
1. дали имате некои препораки за добри и сигурни мобилари
2. дали стварно од HTC нема шкартни уреди како што има например со Nokia моделите од кина што буквално се рапагаат за една недела. Ми кажаа дека HTC само во тајван си ги правеле.

Еден збор. Ebay!

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно