za xiaomi mi box s 2nd generation se raboti. Move od mtel - letaNa android box od onie kineskite ne se vklucuvaat kanalite na xplore tv
za xiaomi mi box s 2nd generation se raboti. Move od mtel - letaNa android box od onie kineskite ne se vklucuvaat kanalite na xplore tv
Drugar 4 lokacii za 500mkd = ok, ama zaboravas deka na site lokacii treba da imas odlicen internet(mtel vika najmalce 20mbps) ...toa ne go vklopuvas vo krajnata cena.???Сега за сега со MoveTV растурија. Јас земав пакет од 400мкд + уште еден уред за 100 и покривам 4 локации за 500мкд што до сега се плаќаше 2000мкд на Телеком/А1. Ако телеком не пуштат андроид верзија со добра цена и доста канали, им го земаа пазарот. Убаво е да има конкуренција, следно да дојде некој да ги намали и претплатите за телефон...
Zosto bez niven resiver? Od kade toaНе треба да се очекува чуда од Мтел се додека и Неотел оперира како посебна фирма. Додека не станат едно, џабе правиме муабет. Мобилниот телефон е центарот на секој корисник и додека ова не стане примамливо, џабе. Дури и телевизијата без нивен ресивер р глупост. Незнам што им се плановите ама ако до декември не сменат нешто, отидоа во заборав
Raboti bez prekini i na ADSL od Telekom kade nema 20mbpsDrugar 4 lokacii za 500mkd = ok, ama zaboravas deka na site lokacii treba da imas odlicen internet(mtel vika najmalce 20mbps) ...toa ne go vklopuvas vo krajnata cena.???
Ok moveTv,ama uslugata nee samostojna i e zavisna od internet...
Zosto bez niven resiver? Od kade toa
Мислењето е автоматски споено:
Raboti bez prekini i na ADSL od Telekom kade nema 20mbps
Drugar 4 lokacii za 500mkd = ok, ama zaboravas deka na site lokacii treba da imas odlicen internet(mtel vika najmalce 20mbps) ...toa ne go vklopuvas vo krajnata cena.???
Ok moveTv,ama uslugata nee samostojna i e zavisna od internet...
Ima mesta kade sto nema nikakva kabeleka infrastruktura ...Zosto bez niven resiver? Od kade toa
Мислењето е автоматски споено:
Raboti bez prekini i na ADSL od Telekom kade nema 20mbps
Значи има шанса да се проба без договор, само е 700мкд месечно.Значи сајтот им е направен намерно за да ги збунат луѓево со цениве и да направат договор на 2 години...Воопшто нема детални информации за пакетиве и слично.
Па да...ама во тој случај зошто некој би давал 700 ден за тв?Значи има шанса да се проба без договор, само е 700мкд месечно.
Па ова е класичен пример за дефиниција на оксиморон.Па да...ама во тој случај зошто некој би давал 700 ден за тв?![]()
По која цена ?Јас сакав да земам без договор 1 месец да пробам, ама ме условуваат да купам андроид бокс од кај нив...
Citame,ama dzabe koga nikoj ne prenesuva tamu kaj sto treba...7.000
(Ја чита некој темава?)
7 banki jaooo vuckooo7.000
(Ја чита некој темава?)
Јаска мислам терабитна интернет врска из а маст!Со 1гб брзина ќе е најдобро, никако нема да кочи.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден