Дали е нормално при сликање текс да ми ги дава заматени буквите и при сликање Samsung S9 да има почисти слики од S23?
Напомена дека и на двата телефона се избришани камерите.
S9:
[/IMG]![]()
S23:
![]()
За дa бидеш сигурен трипод и tap to focus
![]()
Samsung Galaxy S23 camera blur issue persists after April update
Some Samsung Galaxy S23 & S23 Plus users are still reporting the 'bananagate' or camera blur issue even after the April 2023 update.piunikaweb.com
Кај ајфонот има проблем ако ги чита како букви исто се дешава.![]()
Some Samsung Galaxy S23 & S23 Plus users are still reporting the 'bananagate' or camera blur issue even after the April 2023 update.piunikaweb.com
![]()
На сите што има било каков текст.На сите слики е така?
На сите што има било каков текст.
Со GCAM проба?![]()
Од двата звучници треба да имаш звук ама различно ќе звуќат малце. Некои извори на медиа грешно се изработени само со еден канал па може ради тоа да ти било чудно.Морам да си пишам па ако испаднам глуп јбг
Имам С21, и тоа веќе скоро 2 години. Звучникот треба да е доле така? До џекот за полнење?
Денес прв пат приметив дека звук не доаѓа од таму, туку од горе, од 2те дупчиња што се. Како се деси ова? Т.е одредени видеа ги пушта од таму, други од доле... И горе има звучник или? Пошто 99.9% сум сигурен дека звук/музика сум слушал од доле...
Ѓубрето Самсунг нема Хотспот. Си работеше и сега веќе несака. Конектед ама но интернет дава. Реетирани нетворк сетинзи, ресетриран телефон, ресетиран лаптоп. Јок.
Ѓубре си беше, ѓубре си остана Самсунг. Да не случајно некој помисли дека ги бива.
Го имам сеуште ама ми улетаа овие два модели,па треба да одберам еден од нив.2та ти се добри иако ќе ти го препорачаат самсунгот. Јас бев во таква дилена и на крај го зедов шаомито (lite 5g). Некако ми се чинеше дека вади подобри слики а тоа ми е многу битно
btw нели имаше 13 лајт?
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Зошто би земал постари модели пред новиот шаоми? Ама изгледа имаш твои причини. Шаомите рачунај дека ќе нема апдејти зашо влезе во 2ра година старост. а52с ти е посигурна опција ако не си навикнат на MIUI-то на шаоми.Го имам сеуште ама ми улетаа овие два модели,па треба да одберам еден од нив.
Секако овој Mi 13 Lite ке го продадам,ради тоа што без пари ке ми дадат еден од овие телефони да изберам.Е сега ме загрижува тоа што ке нема абдејт на шаомито понатаму :/Зошто би земал постари модели пред новиот шаоми? Ама изгледа имаш твои причини. Шаомите рачунај дека ќе нема апдејти зашо влезе во 2ра година старост. а52с ти е посигурна опција ако не си навикнат на MIUI-то на шаоми.
ахаха тогаш земи си самсунг и не му ја мисли. Телефонов супер си работи едина мана се апдејтите ама мене не ми менува ништо. Еве после скоро 2 год користење брзо работи и батеријата е иста како и првиот месец.Секако овој Mi 13 Lite ке го продадам,ради тоа што без пари ке ми дадат еден од овие телефони да изберам.Е сега ме загрижува тоа што ке нема абдејт на шаомито понатаму :/
Пиши ми ПП.Дали има некој добар сервисер каде што би можел да сменам дисплеј и екран на с20+ и да бидам сигурен дека ќе функционира како што треба или да не ризикувам?
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден