Не е AOE1 него е ДНИ1.Периодов заглавив по којзнае кој пат на Доба на Империи 2: Дефинитивна Едиција.
Погледнете го атачментот 118285
Некако се поклопи со нивната прослава по повод 25-годишнината од излегувањето на AOE1. Искрено, секоја им чест за тоа како го одржуваат серијалот „во живот“, а особено во доба кога RTS жанрот дефинитивно видел подобри денови.
Не е AOE1 не го е ДНИ1.
И RTS не знам што е.
Иначе Доба На Империи е спздадена од господинот Ричард Десниот, по енглески кажано Richard Right. Одлична игра.
Ова го правам едно добри 15 години со филмови, песни, и игри. Резултатот често бил кренати веѓи, превртување очи, и неретко неразбирање на самиот мајтап.Ми се допаѓа новитетот што го донесов на користење на македонски изрази каде може, колку и да звучи некогаш смешно.
Реално заебанцијава што ја правите со имињата е еден голем кринџ фест.Ова го правам едно добри 15 години со филмови, песни, и игри. Резултатот често бил кренати веѓи, превртување очи, и неретко неразбирање на самиот мајтап.
Апсолутно се согласувам! Колку пати ја изиграв и се уште го имам истиот впечаток и филинг. Многу добро изработено.Black Mesa Definitive Edition. Xen е пре пре пре предобро направена:
Погледнете го атачментот 118628
![]()
Добар „МОД“ што реално не требаше да биде платен, ама кога сменија цел тим им падна на око да бараат пари да го довршат што чекаа цели 4 години после платената верзија да седнат на столче и да работат на ветувањата. Промените на почеток само беа козметички фекалии колку да се докаже дека е „подобро“ од оргиналната верзија.Black Mesa Definitive Edition. Xen е пре пре пре предобро направена:
Погледнете го атачментот 118628
![]()
Јас на Surface Tension на некои места од 240 фпс, отиде играта на 29, бев ватафак. Имам RX 580.Добар „МОД“ што реално не требаше да биде платен, ама кога сменија цел тим им падна на око да бараат пари да го довршат што чекаа цели 4 години после платената верзија да седнат на столче и да работат на ветувањата. Промените на почеток само беа козметички фекалии колку да се докаже дека е „подобро“ од оргиналната верзија.
Немам никаков проблем со играта ама кога ги зголемија спецификациите после излегувањето на „Зен“ почна да ме чеша да го сменам стариот компјутер што немаше воопшто проблем до тој момент да тера над 70 „fps“ со „gtx690“.
Инаку Зен е скроооооооос сменета од оригиналната, воопшто не е иста и е предолго направена. Уште не сум завршен.
Ќути, не ми кажувај. Јас знам колку е тешко еве со мојава 8600гт 256 врам.Добар „МОД“ што реално не требаше да биде платен, ама кога сменија цел тим им падна на око да бараат пари да го довршат што чекаа цели 4 години после платената верзија да седнат на столче и да работат на ветувањата. Промените на почеток само беа козметички фекалии колку да се докаже дека е „подобро“ од оргиналната верзија.
Немам никаков проблем со играта ама кога ги зголемија спецификациите после излегувањето на „Зен“ почна да ме чеша да го сменам стариот компјутер што немаше воопшто проблем до тој момент да тера над 70 „fps“ со „gtx690“.
Точно е. Ова го имам забележано на мојава графичка, но и на 1080-ка на еден другар.Јас на Surface Tension на некои места од 240 фпс, отиде играта на 29, бев ватафак. Имам RX 580.
Инаку Зен е скроооооооос сменета од оригиналната, воопшто не е иста и е предолго направена. Уште не сум завршен.
Па добро... тоа е субјективен филинг. На некој му смета на некој не. Сепак сума сумарум воопшто не е лошо изработена.Зен почнува предобро. Првото ниво-две... атмосфера неверојатна, графика што го доловува чувството на истражување на непознат свет, амбиентални звуци на место...за потоа тотално да ми го усере впечатокот со 3-4 предолги нивоа со фабрики, затворени ходници, кутии, подвижни ленти, и слични Quake-inspired нивоа. Дечките едноставно претерале во желбата да доловат што е можно повеќе од Зен.
Јас го почнав, феноменална игра! Ги немам играно претходните игри, сега за сега има само некои суптилни references кон претходните игри - ако толку сакаш би можел да прочиташ краток опис на приказната и би бил океј според менеНекој дали го испроба компјутерскиот порт на Неодбележан: Оставина на Лопови Колекција? Вреди ли да се почне оттука доколку не сум ги играл претходните делови?
Ова го правам едно добри 15 години со филмови, песни, и игри. Резултатот често бил кренати веѓи, превртување очи, и неретко неразбирање на самиот мајтап.
Ради тебе ја инсталирав, бидејќи ист стил на играње имаме. Odyssey и Origins ми беа океј, ама ми здосадија после ~10 саати. Не помогна што сецнуваа од време на време. Valhalla сега за сега ми е поинтересна од гореспоменатите, а и не сум имал frame dropsAC Valhalla на пс4про, одлична е, мисии ретко играм, само напаѓам кампови/тврдини(тоа и во Far Cry ми е најинтересно) сам и со екипата заедно кога ќе мора, од највисока позиција со стрела, па надградувам опрема, па после ќе цепам со мисии. Ми се допаѓа идејата со блокирани врати, клучеви, да мозгаш како да влезеш некаде за да дојдеш до ingot/gear.
Не памтам дали вака беше и во претходните, мислам дека полесно се наоѓаа, вака скриени е супер.
Околу 40 часа досега, 57левел, во Норвешка се уште не ми е се поминато, сега во Англија ги млатам
Следна се надевам ќе биде COD MW2, MW1 2019, WW2 и Vanguard ми беа супер, Cold War не.
Сега ја симнувамВорзоун 2 - нешто како ПУБ-Г личи... Ја пуштија инаку - интересна е - не е лоша само уште не можам да најдам ФОВ кај се мења - ме боли глава од овој ФОВ дифолт..![]()
Добра е .. Штом внимание 2-3 часа ми задржа - добра е... Би играл уште ама ме умориСега ја симнувам![]()
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден