Избришан член 18474
Гостин
Платено е со крипто процесот и сето друго е дело на бинанс. Ако идам во Португалија можам комотно да си ги трошиш без никаков проблем или во Швајцарија/Малта.
Голема грешка си и банките веќе користат етериум како замена за клиринг системот.„ама тесла мојш да купиш со крипто!“
www.occ.gov
Платено е со крипто процесот и сето друго е дело на бинанс. Ако идам во Португалија можам комотно да си ги трошиш без никаков проблем или во Швајцарија/Малта.
Подобро ти било во дрво.Не знам јас па некако во зејтин би вложил 100% е качен и уште има благ тренд. Па ако пукне балонот барем неколку ручеци ќе извадиш од него![]()
Голема грешка си и банките веќе користат етериум како замена за клиринг системот.
![]()
Federally Chartered Banks and Thrifts May Participate in Independent Node Verification Networks and Use Stablecoins for Payment Activities | OCC
The Office of the Comptroller of the Currency (OCC) today published a letter clarifying national banks' and federal savings associations' authority to participate in independent node verification networks (INVN) and use stablecoins to conduct payment activities and other bank-permissible functions.www.occ.gov
Ништо не ме кошта ни за одржување и бинанс не зема никаква провизија за целиот процес.Крипто процесот? Друже, во таа трансакција нема ништо крипто. Си стаил денари, си извадил денари и те коштало пари. Истата трансакција преку банка ќе те кошташе помалце.
Друже џабе тресеш празна слама етериум се користи во повеќе апликации и во јавниот сектор.![]()
Definition of MAY
—used to indicate possibility or probability —sometimes used interchangeably with can —sometimes used where might would be expected; have permission to : be free to —used nearly interchangeably with can; have the ability to… See the full definitionwww.merriam-webster.com
Голема грешка си и банките веќе користат етериум како замена за клиринг системот.
Погледни си сам.Во линкот што го прати пишува дека можеби ќе стават. Не дека веќе користат.
Не тресам ја празна слама, ти тресеш. Или не разбираш англиски добро, или не дочитуваш, или се надеваш дека ја сум глуп и нема да прочитам.
И на друг да му продаваш пуфки како не те кошта ништо трансакцијата за лаптопот екстра од вредноста на лаптопот![]()
Доларот, нормално!Шо е поверојатно - да пропадне доларот (цела Америка) или биткоин
Погледни си сам.
Ставено бусд. Потрошено толку колку што пишува. На магаре да му објсаснев ќе се разбереше.Сериозен си? Дај да видиме извештај од криптото, ја не глеам конверзија од крипто тука туку листа на трансакции.
Добро, ме мислиш 16 годишен или што?
Ставено бусд. Потрошено толку колку што пишува. На магаре да му објсаснев ќе се разбереше.
Нема конверзација друже. Ставаш што сакаш од крипто подржана на бинанс и конверзација автоматски бинанс се грижи. Ако држиш бнб над 1 бнб имаш кеш бек..
and only charges up to a 0.9% transaction fee for transactions
За конверзија наплаќа ако не држиш бнб. Јас сум ниво 2 ми враќа кешбек. Се ти пишува колку ти е земено на картичката..Конверзија има, дали ти ја праиш или ја праи бинанс, тука е. Ти плаќаш во евра а немаш евра во бинанс, имаш тоа неговото бнб. За интерната конверзија и трансакцијата, бинанс си наплаќа. Дали ти го глеаш или не го глеаш тоа, тука е
Треба да си провериш друг пат.
Кешбек имаш и во НЛБ.
БТЊ, Си чул за лајонес?
Јас сум ниво 2 ми враќа кешбек.
Тој е крипто скептик. Не прифаќа факти. Јас идам да трејдам и да ги трошам 30к што ги направив минатиот месец. Поздрав.Ја мислам ќе се убедите, не знам за другиве.
1%Епа, колку кешбек ти дадоа за телефонов?
Тој е крипто скептик. Не прифаќа факти. Јас идам да трејдам и да ги трошам 30к што ги направив минатиот месец. Поздрав.
Троши Стефчо и не не мисли нас сиротињите тука!Јас идам да трејдам и да ги трошам 30к што ги направив минатиот месец
Аха да цело време ми праќаат млм шеми или за да им бидам спикер за крипто.ахахахаахахахаххаа другар, кои факти? Тие прееска што ги изнесе што испаднаа дека се шпекулации и планови? Или фактот што бинанс не наплаќа фи, па после испадна дека наплаќа фи ама дава кешбек?
Ако тоа за тебе се факти секоја честНего, си чул за лајонес?
www.binance.com
@ARMac имам за продажба nVidia Quadro 1800, цена 8000 денари, цена како за тебе.
Доларот па доларот. Еве и да падне доларот америка го има Fort Knox и уште 10 такви тајни локации. Само во Форт Нокс има 4500 метрички тони злато. Да не збориме вкупно колку имаат во резерви низ цела територија.
Ајде слободоно нека падне доларот. Ќе изградад Супер Долар уште утре. Ај сега златото е тука, не е фиат, опипливо е и останува високо ценет благороден метал со практична примена. Без него нема многу работи да се произведуваат.
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден