TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
За Гојдо смееме ли да кажеме нешто добро, или и тука ќе важи само негативни работи а позитивните се подразбираат и не треба да се спомнуваат?
На тема за Анхоч сервис не, веќе си го кажа он своето.
За Гојдо смееме ли да кажеме нешто добро, или и тука ќе важи само негативни работи а позитивните се подразбираат и не треба да се спомнуваат?
Не знам како да ја отворам ми е страв роторот да не го зафркнамјас да сум на твое место ќе ја отворам и ќе си залемам друго копче
Фала.откачи ги антените прво, одврти ги шрафчињата под тие гумички, таа црна пластика ќе отпадне (се гледа каде има прекин на сликата) и ќе добиеш пристап до пцб
Погледнете го атачментот 90475
За плочата ми се јавија од сервис во април а во куманово ја пратија во мај. Јас ја земав во јули, ради реда. Плочата функционира ја тестирале ама едниот пцие залепен со креп трака дека не се корости оти е расипан.
Под гаранција од кај нив, (ајде корона едно друго) - не ја поправиле него залепиле селотејп врз расипан слот? Ја пратиле во Мај си ја земал во Јули?
Искрен ли си?
Што и од каде и небитно колку од колку пари да купиш од дупкава наречена македонија е исто.Има поминато време од кога ги ругав анхоч што им платив 600 денари само за беклајт да поправат на тастатура и на крај ми ја расипаа цела тастатура и ми ги вратија тие 600 денари од кога фалеше влакно за да дојде до тепачка кај нив у сервис зашо те гледа у очи и те праи будала,а 4 месеци се бафтав и телефонски и патував до сервис.Се јавувам у дд стор за да прашам за razer deathadder,и типката ми вика дечко не знам што ти е тоа razer прати ми код од производот.Едино со нексио не сум дошол у ситуација да се објаснувам,купив 2 конфигурации за мене 1 за мој другар од нив и сум немал проблем до сеа,освен неколку недоразбирања за утнат производ и слично кои беа одма поправени дури и во еден случај ми беа вратени пари за процесорама сеуште купувам таму кога одредени работи ги нема во сетек и се молам на универзумот да не се расипат
Слично и со мене. Различен изговор секој пат.Што и од каде и небитно колку од колку пари да купиш од дупкава наречена македонија е исто.Има поминато време од кога ги ругав анхоч што им платив 600 денари само за беклајт да поправат на тастатура и на крај ми ја расипаа цела тастатура и ми ги вратија тие 600 денари од кога фалеше влакно за да дојде до тепачка кај нив у сервис зашо те гледа у очи и те праи будала,а 4 месеци се бафтав и телефонски и патував до сервис.Се јавувам у дд стор за да прашам за razer deathadder,и типката ми вика дечко не знам што ти е тоа razer прати ми код од производот.Едино со нексио не сум дошол у ситуација да се објаснувам,купив 2 конфигурации за мене 1 за мој другар од нив и сум немал проблем до сеа,освен неколку недоразбирања за утнат производ и слично кои беа одма поправени дури и во еден случај ми беа вратени пари за процесор
Е како да не бе..Тоа кај сетек е мисловна именка. За едно нешто да вратиш треба да отидеш по 5 пати.
Не станува збор за тоа дали ја поправиле плочата или не, се јавија и ми кажаа дека плочата е физички оштетена и дека не можат да ја уважат гаранцијата, ама се друго на плочата вклучително и електрониката на x16 PCIE слотот е тестирана и работи. Реков ок нема проблем вратете ми ја назад. Тоа беше во Февруари. Во мај ми се јавија од Анхоч Куманово ми рекоа дека плочата е вратена од сервис кај нив да идам да си ја земам. јас ја земав во Јули пошто едноставно заборавив и не ми ја требаше да идам по неа стриктно.
Сега ваљда ме разбра подобро![]()
Не баш. Што точно требале да поправат, а не поправиле. Воедно не дека ги бранам ама за физички оштетена плоча во секој сервис би била со неважечка гаранција.
Налогот.
Секој втор ден викаат кога ќе
се јавам да прашам дека ќе ми јават обавезно.
Еве веќе две недели обавезно се јавуваат.
Камерата остана кај нив, еве веќе месец и две недели.
Погледнете го атачментот 90572
Сега сум убеден дека ме заебаваат тотално, ама тоа е ем бедно ем дрско и губат лојален купувач од кај нив.
Новата камера веќе е во МКД.Она "ВОН ГАРАНЦИЈА", со големи букви, и во прв план пред описот на дефектот, треба да ти каже доволно. Или чекај, или земи си ја и пробај среди ја сам.
Мене ме мотаат, намерно, повеќе од месецјас купив тестатура wireless, отидов таму им викам, не се разбирам и идам со девиза ако не знаеш што сакаш купи што е најскапо. да не те гњавам му викам на продавачот, дај која е најскапа. оваа е, некој 4000 денари беше. го прашам тамам ли е, топ е ми вика, нема подобра. ок, ми ја даде. и ја ко ја стигнав дома не ја ни отворив, ја оставив и за заборавив, и по одмори си фанав едно друго и помина месец дена може и два и ми текна пред некое време, ја отварам, ја уклучувам 10 копчиња не работат. им ја однесов ми рекоа остави ја ке ја поправиме. им ја оставив. ми се јавија по неколку дена, одам, таму тој продавачот ми вика од сервис рекоа тамам била. добро му викам, ајде вклучи ја кај тебе. ја вклучи, кога оп, копчињата не работат. аха, добро. запиша таму што и е ја врати назад на сервис. ми се јавува пак по некое време дојди ја средија. одам, ја земам, нели луѓе сме, а и за anhoch само најдоро имам слушано, плус за знаеше и он и јас што е како е и штом ми вика средена е значи треба да е средена. стигнувам дома, ја вклучувам, оп, па не работат истите копчиња. на крај фанав сам, ја отворив, ја средив, проблем беше што копчињата на она гумичките не допираа добро па само им ставив малку хартија да се пополни, и ете ја работи се уште. така да мое прво и последно искуство со нив, ужас т.е. не ужас, ок беа, културни се ко шо треба, брзи, само што не ја поправија.![]()
Ке ти дадат нова,ти средив работа.Пратив кај надлежните,целата тема ја прочитаа,и ми ветија во најбрзо време ке ти дадат нова.Мене ме мотаат, намерно, повеќе од месец
Да, топ е, стаи нешо секси и дои да се снимаме. :hay:Што бидна со камерчето, проработе ли?![]()
kako be taka drugar usa = dobro?set=loso anhoch=dobro
usa=dobro rusija=loso
сега е појасно?
Сето тоа не дава за право некој да каже дека темата треба да се избрише..целиот моабет беше за тоа.
Оди во Анхоч и (пробај) земи рутер без да платиш па пиши ми тука (како си поминал).
буквално...кит!
Надвор од гарантен период е.
NB 2-SCREEN MONITOR 13.3" EXTRALINK S350, IPS FULLHD
21.850,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
PROJECTOR WANBO CUBE 1 w/GIMBAL Android TV 11, 350Ansi, 200:1 720p, HDMI, USB 2.0, AUX, WIFI,BT w/speakers, Sky Blue
9.550,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден