FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.567
- 19.262
Јас пак не знам кој ти дозволува да агитираш за Gree на толку нападен и безобразен начин со примеси на директни и индиректни навреди спрема оние кои имаат поинаков бренд и поинакво мислење за Gree.(Незнам кој ти дозволува да си тролаш постови ОффТопик,)
Ти и уште два-три лика имате нанесено толку штета на Gree како бренд во Македонија што просто е неверојатно. И што е најчудно Gree герилата се однесува слично, како по некој pattern, на сите форуми во регионов што од друга страна ме наведува да бидам безобразен и да речам дека се Gree платеници ама не сум безобразен и нема да речам така
Gree, како бренд, не заслужува вакви душегрижници. Имаат океј модели во сите сегменти, се борат да освојат market share како знаат и умеат преку долги гаранции, пост продажба и резервни делови и сето тоа да биде упропастено од ванаби стручњаци со стихови како „Нашите компресори се ненадје*иво добро а останатите брендови користат примитивни компресори и секој што купува друго е неверојатно глуп“ а тоа е ултра глупа политика која носи кон ќорсокак и пад на продажбата.
(аналогијата на некој што не е упатен би била „ако е толку добра од каде потребата за агресивно и нападно промовирање по форуми“)
Револт предизвикувате Лепи. Револт!