Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• B
    boki2026 одговори на темата А1 Оптика.
    А дали пример ако слушам музика на 4к или постојано играм игри или филмови гледам дали може да ми речат многу трошиш
  • B@N@N@M@N
    СЕКОЈ ПАТ, истите муабети за Ексиносот! Секој пат. Секој, секој пат. Секој. Секој. Се-кој. Од Ноте 4 навака, секој. Нема утка. Ај вака...
  • B@N@N@M@N
    Нема ништо боље, S26 Ultra e најдобар дил
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ова им е добра тактика, вадат игра на крај на генерација како што беше и ГТА 5 за ПС3, Хбокс 360, потоа ја вадат за нова генерација плус...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на chroot во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ако не се лажам, пишуваше во цената дека се вклучени увозни давачки. Ова сега излегува додатно, а ако не е додатно тогаш како година...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на gokica во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Сигурно не им се брза. Ќе измолзат профит и повеќе од што треба. Луѓето ќе купат конзоли само за играва. Па понатаму некои од истите...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на Avid во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Како што на интернет лесно можеш да влезеш во алгоритмот дека расизмот е оправдан, дека Трамп е најбоље, дека жените се 90% к****, дека...
  • Manis
    Manis реагираше на мислењето на xenon во темата Grand Theft Auto VI со поддршка поддршка.
    Не го ОНЕДУВАЈТЕ членот, се спрема да иде за Бразил, има листа.
  • JamesKirk
    А1 мк припејд 5G надвор од населено место
  • JamesKirk
    Хрват у Охрид у трафика прашува - Имате л шибицу за купит ? Трафикантката -Немет ....
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на Avid во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Како што на интернет лесно можеш да влезеш во алгоритмот дека расизмот е оправдан, дека Трамп е најбоље, дека жените се 90% к****, дека...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на Rilind во темата VDSL @Телеком МК со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Точно така, јас сум на релативна некористена линија, и од поштата каде што ги поставуваат централите сум оддалечен нешто 100м, па затоа...
  • JamesKirk
    JamesKirk одговори на темата Т-Home оптика.
    Кога нема договор може да сменат тарифа или цена (овде предначи а1) за да го натераат корисникот да направи нов договор со нова тарифа и...
  • TexasUS
    TexasUS реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ова им е добра тактика, вадат игра на крај на генерација како што беше и ГТА 5 за ПС3, Хбокс 360, потоа ја вадат за нова генерација плус...
  • claus
    claus реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно