Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• claus
    claus реагираше на мислењето на gokica во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Сигурно не им се брза. Ќе измолзат профит и повеќе од што треба. Луѓето ќе купат конзоли само за играва. Па понатаму некои од истите...
  • claus
    claus реагираше на мислењето на NecrotoX во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Историски до сега од сите претходни делови само кецот и двојката излегле порано односно во исто време како и на конзолите, друго е све...
  • chroot
    chroot реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ова им е добра тактика, вадат игра на крај на генерација како што беше и ГТА 5 за ПС3, Хбокс 360, потоа ја вадат за нова генерација плус...
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ова им е добра тактика, вадат игра на крај на генерација како што беше и ГТА 5 за ПС3, Хбокс 360, потоа ја вадат за нова генерација плус...
  • NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на Enquito во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • Enquito
    Enquito одговори на темата Grand Theft Auto VI.
  • NecrotoX
    Бидејки работам продажба веќе 11+ години, секоја трансакција преку картичка може да се оспори, само треба да кажеш причина на банката.
  • NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на gokica во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Сигурно не им се брза. Ќе измолзат профит и повеќе од што треба. Луѓето ќе купат конзоли само за играва. Па понатаму некои од истите...
  • gokica
    gokica одговори на темата Grand Theft Auto VI.
  • gokica
    Експонат = на старо/користен. Јас купив експонат ајфон со 100% батерија. По само неколку дена падна на 84%. Ова се користени телефони...
  • Tommy P
    Аа, не прочитав убаво. Според ова испаѓа дека банките се над нив и дека што и да каже банката од која се уплатени парите е финално. И...
  • Tommy P
    Бидејки работам продажба веќе 11+ години, секоја трансакција преку картичка може да се оспори, само треба да кажеш причина на банката.
  • Ron26
    Ron26 реагираше на мислењето на NecrotoX во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Историски до сега од сите претходни делови само кецот и двојката излегле порано односно во исто време како и на конзолите, друго е све...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на spiritBreaker во темата Тестирајте ја Вашата брзина со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Телеком, центар на Охрид, оптика 1gbps.
  • NecrotoX
    NecrotoX одговори на темата Grand Theft Auto VI.
    • 1788716968662.png

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно