Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на Fatal1ty_ во темата Туторијал RESTful API со Laravel 12 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Внесување на податоци во базата Чекор 1: Додавање на методот Store Тука ќе додадеме 1 нов метод во контролерот ProductController, а...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на Fatal1ty_ во темата Туторијал RESTful API со Laravel 12 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Здраво на сите, Во два дела ќе се обидам да склопам комплетен водич како да креирате RESTful API со Laravel 12. Материјалот ќе го...
  • petkotrajko
    Браво за трудот. Неколку забелешки од кориснички аспект. Икончињата што ги означуваат постојките повеќе асоцираат на автобуси. Би ги...
  • menansali
    menansali почна нова тема Hyperx cloud II Wireless во Продавам.
    menansali додаде нов оглас: Hyperx cloud II Wireless - 4.000 ден. Видете го целиот оглас...
  • menansali
    Se prodava hyperx cloud II wireless, kondicija 8/10 Doagja bez kutija mora da se smeni pop filter od mikrofonot cena: 4000 denari
    • 782346223_1774840103651387_1680879394777501339_n.jpg
  • kolesk
    kolesk одговори на темата Windows 11.
    Само сурфање. Разликата е 1500 денари, ама сепак ќе одам со 8гб. Нека биде еднакво.
  • kolesk
    kolesk реагираше на мислењето на Lokvan во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Што ќе работиш со тој компјутер? Ако е за гејминг и сценарија кои бараат перформанси, bandwidth на меморискиот контролер, држи вода дека...
  • kolesk
    kolesk реагираше на мислењето на FLEGMA во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Направи уште еден чекор и види во упатство или веб страна од производителот што марка, големина и брзина се подржани во тој слот
  • kolesk
    kolesk реагираше на мислењето на Ab@ace во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ако ти е за лаптоп каков и да земеш нема да осетиш разлика, дали е залемен или одпосле ке го додаваш на евтин лаптоп не гледаш разлика...
  • Dinamit
    Продажба на Лаптоп Рам. ( Цените се актуелни до 1 септември) После се очекува драстично поскапување. Цена на големо над 80 парчиња (...
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Windows 11.
    16 gb ништо не е денес, мојов ги лапа тие за бејзик задачи.
  • Ab@ace
    Ab@ace одговори на темата Windows 11.
    Ако ти е за лаптоп каков и да земеш нема да осетиш разлика, дали е залемен или одпосле ке го додаваш на евтин лаптоп не гледаш разлика...
  • DeJaVu
    DeJaVu реагираше на мислењето на FikanA во темата Low Proifle CPU Cooler со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Локално како тргнало не верувам дека ќе најдам нешто. И тука по форумот не гледам дека СФФ е многу популарно за градење. Најдов во Грчка...
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на DeJaVu во темата Steam Machine за 150$ со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Ај нек се нагоде. Пошто неможам да си земам едно, бар за тебе ќе се радувам :). Чим го добиеш одма мењање паста/падови. Задната плочка...
  • FikanA
    FikanA одговори на темата Low Proifle CPU Cooler.
    Локално како тргнало не верувам дека ќе најдам нешто. И тука по форумот не гледам дека СФФ е многу популарно за градење. Најдов во Грчка...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно