Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• xenon
    Ме чуди тоа што во ваква околина со плафонирани цени за хардвер кои за наш стандард се тотално несоодветни, со веќе неколку генерации ИТ...
  • Alex3
    ако твој пријател ти вели дека се одлични, тогаш се барем добри. и пиши дека до МК еден комплет чини 8,5 евра со достава ги нема...
    • Screenshot 2026-08-03 220519.png
  • Sharlovski
    Sharlovski реагираше на мислењето на gdamjan во темата Македонска кирилична тастатура со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Кирилица не се пишува со Ќ
  • Jedah
    Аууу па ти си ја утнал и категоријата.... Што да исправат администраторите бе... Да те родат одново, малу попаметен ако не.
  • Mar tiN
    Да , кај нас во фирма неколку опомени има , среќа се чуваат уплатите па ќе се реши .
  • draganamon
    draganamon реагираше на мислењето на krema во темата Torrent Invites Giveaway со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    @draganamon Ако се појави некаде ќе те информирам.
  • Gemon
    Упс... :confused: Ваљда администраторите ќе исправат.
  • draganamon
    draganamon реагираше на мислењето на krema во темата Torrent Invites Giveaway со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Го нема и на THR!
  • C
    Chiller одговори на темата Aliexpress.
    Да на мене, од Јуни до цел Јули ми враќаа производи од различни продавници.
  • C
    Chiller одговори на темата Torrent Invites Giveaway.
    https://gledajme.net/serija-online/mile-protiv-tranzicije Незнам колку епизоди има точно.
  • draganamon
    draganamon одговори на темата Torrent Invites Giveaway.
    Здраво дечки, Дали некој има торрент или ги има сите епизоди на Миле против транзиције ( Mile vs. tranzicija ) Проверив на ЦрнаБерза, го...
  • Jedah
    На времето Setec набавуваа од Кина, Deluxe тастатури со MK layout. Многу често се користеа по јавни институции за закоравени...
  • DeJaVu
    DeJaVu одговори на темата Steam Machine за 150$.
    Нема некако логика да не работи графичката, во уред оригинално наменет за крипто мајнинг. Ете ти ги видеата, истото го користат. А и...
  • xenon
    xenon одговори на темата Steam Machine за 150$.
    Графичката мислам не работи кај овие, физички се прекинати водовите.
  • V
    videoton одговори на темата Aliexpress.
    Imal li nekoj vakvo iskustvo so aliexpress od aerodromot vo Kina da mu ja vratat pratkata nazad do prodavacot. Nekolku pati probav i...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно