Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Зошто PayPal не ја подржува Македонија

krale

poweruser
6 февруари 2009
2.300
1.396
Понекогаш сте прозирни...Ако сите почнеме многу лесно да си порачуваме од странство, дали сте свесни дека 50% од фирмите кои се власништво на половина од тие кој треба да дадат зелено светло и предлог Pay Pal да влезе на голема врата во Мкд ке треба да стват клуч на своите фирми??? Кој ке си зарие нож во грб сам на себе? Само некоја будала нормално...Они се доволно паметни за да не си го растурат бизнисот кој им цвета и од кој нормално си се богатат...

Тоа е навистина така, но е едно за жал површно размислување на истите. Впрочем, кога би биле малце по бизнис-свесни, би увиделе дека пејпал не е толку битен за нас што ќе можеме да нарачаме некои работи (тоа го можеме и сега), туку што ќе можеме да продадеме некои работи - и тоа ЦЕЛ свет да ни биде пазарот.

Интернет трговијата е трговијата на иднината, а за жал ние ја закопуваме нашата иднина што не ги учиме нашите економисти уште сега како да бидат експерти во таа брзо-растечка гранка.

SaleSk

Arzt
20 април 2007
4.698
5.492
Тие не ја закопуваат иднината, не закопуваат нас...Иднина аутомацки нема, непостои...
Тие со си бркаат бизнис размислуваат од денес за утре, не размислуваат за задутре...Тоа е болната иднина на нашиов простор...

cvare87

read-only
24 октомври 2011
1
0
ке сака ли некој да ми помогне да ми казе како да направам акаунд на paypal сакам да си нарацам од ebay ве молам на помош

Mao

user
5 јуни 2007
1.342
1.094
Mao's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 3900X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard
Asus Rog Strix B450-F Gaming
Storage
Samsung Evo Plus 970 M2 nVME SSD