Значи има појаснување убаво за хај и лоу. Ако е полна батеријата и тргнете веднаш по удолница со хај поставка, тогаш може да направи оверчарџ и да прегори осигурувач. Ако не живеете на водно, немате гајле со тоа. Инаку мене ми е на хај, немам претстава колку ми полни (немам удолници и не верувам дека е значителна разлика), туку ептен ми легна моторното кочење и многу ретко го користам дискот.Никако тоа на high, обавезно на low
Погледнете го атачментот 69057
Отиде првото 500че. Да послужи суво време и ќе тера уште годинава. Само да најдам слободен викенд па еден мал сервис да му удрам, инаку топ си е.
Значи има појаснување убаво за хај и лоу. Ако е полна батеријата и тргнете веднаш по удолница со хај поставка, тогаш може да направи оверчарџ и да прегори осигурувач. Ако не живеете на водно, немате гајле со тоа. Инаку мене ми е на хај, немам претстава колку ми полни (немам удолници и не верувам дека е значителна разлика), туку ептен ми легна моторното кочење и многу ретко го користам дискот.
Mi Home - xiaomi smarthomeКоја апликација ја користиш? За Iphone не можам да ја најдам.![]()
Дали некој го има купено тротинетот од Грција?
Да не прават проблем на граница за царина или не ?
Не се препорачуваат tubeless гуми. Ќе го "раздрнкаш" цел тротинет.@tupacan И јас барав сервис за ова чудо. Ми се дупна предната гума, се јавив во Хи Сторе за сервис, ми кажаа дечко однеси го во сервис за велосипеди тие ќе ти ја сменат гумата.
Се нафатив дома сам да ја сменам и се изнамачив едно 5 саата, но на крај успеав и сега се мислам да земам нови гуми што се без внатрешна за да немам такви проблеми во иднина.
Од каде најефтино да најдам во Скопје?
Intersport Солун, денес.![]()
Цената во Солун е таа, како што слушнав кај нас ќе пуштеле пак субвенции. Така да, исто ќе му дојде дали ќе купиш од Грција или кај нас.
Кога би пуштиле пак субвенции?
Да знам дали да ги чекам или да си купам сега...
Не знам точно сеуште, веројатно пролет. Чекам и јас, на два ума сум. Дали да идам до Солун да земам или од тука.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
А колку изнесува цената на субвенциите ?

Има ли шанси да падне цената до април/мај?
Напротив, тогаш почнува сезона на сончеви денови (до есен), цената би идела нагоре.Има ли шанси да падне цената до април/мај?
Има ли шанси да падне цената до април/мај?