Фала ви на препораките.Од секојдневна комуникација со клиенти имам слушано многу пофални зборови за Interspace. Interspace е познат телеком провајдер за бизнис услуги, според кажувања конекцијата е многу добра. Гледам сега даваат и виртуелки на 1 месец гратис.
Ѕирни овде: Interspace
П.С. Темава мислам дека треба да е во поткатегорија Веб Хостинг. Некој од главните (читај @Fatal1ty_) ако може нека ја префрли во соодветна поткатегорија.
Еве одговор од клинетот:
They caught our attention by the willingness to match the cheap VPSs from Hetzner that we are used to. We got 5 instances from interspace called delta, somewhat equivalent to the standard ones from Hetzner.
Currently streaming live for 7 hours a day with each server running at more than 50% cpu load and a total linear 2 Gb/s bandwidth for the entire project.. there is not a single packet error to date!! We haven't seen such impressive stats anywhere else, other than on dedicated servers.
Other thing that came as a surprise was the support for multicast and 9K jumbo frames in the VPS private net, which we had been searching for a long time.
It's honestly kind of mind-blowing to get such service in your region.
Ви благодариме што споделивте позитивни искуства од Interspace, наша врховна посветеност e квалитетот на услугите и поддршката за клиентите.\
Дечки, некако наидов на темава вчера и затоа што веќе подолго време барам каде да ги стаам сајтовиве на Југословенско тло, се решив да се регистрирам за cPanel/shared, и сега за сега презадоволен, супер вѝ е оптимизацијата и бек-ендот е доста едноставен што ми прија.
Партали брзина.
Погледнете го атачментот 143596
Ова ? Веб Смарт 1 зема ? Месечно или ?
Што е со цениве што се толку различни, која е разликата од Интерспејс и пример Ухост клауд решенијата?
Збориме за ВПС...
Погледнете го атачментот 143598
Погледнете го атачментот 143599
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
SSD M.2 256GB KINGFAST F8N NVMe , 1.988/1.522MB/, KF2321DCS25BF-256
3.370,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209