Фала ви на препораките.Од секојдневна комуникација со клиенти имам слушано многу пофални зборови за Interspace. Interspace е познат телеком провајдер за бизнис услуги, според кажувања конекцијата е многу добра. Гледам сега даваат и виртуелки на 1 месец гратис.
Ѕирни овде: Interspace
П.С. Темава мислам дека треба да е во поткатегорија Веб Хостинг. Некој од главните (читај @Fatal1ty_) ако може нека ја префрли во соодветна поткатегорија.
Еве одговор од клинетот:
They caught our attention by the willingness to match the cheap VPSs from Hetzner that we are used to. We got 5 instances from interspace called delta, somewhat equivalent to the standard ones from Hetzner.
Currently streaming live for 7 hours a day with each server running at more than 50% cpu load and a total linear 2 Gb/s bandwidth for the entire project.. there is not a single packet error to date!! We haven't seen such impressive stats anywhere else, other than on dedicated servers.
Other thing that came as a surprise was the support for multicast and 9K jumbo frames in the VPS private net, which we had been searching for a long time.
It's honestly kind of mind-blowing to get such service in your region.
Ви благодариме што споделивте позитивни искуства од Interspace, наша врховна посветеност e квалитетот на услугите и поддршката за клиентите.\
Дечки, некако наидов на темава вчера и затоа што веќе подолго време барам каде да ги стаам сајтовиве на Југословенско тло, се решив да се регистрирам за cPanel/shared, и сега за сега презадоволен, супер вѝ е оптимизацијата и бек-ендот е доста едноставен што ми прија.
Партали брзина.
Погледнете го атачментот 143596
Ова ? Веб Смарт 1 зема ? Месечно или ?
Што е со цениве што се толку различни, која е разликата од Интерспејс и пример Ухост клауд решенијата?
Збориме за ВПС...
Погледнете го атачментот 143598
Погледнете го атачментот 143599