Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Temu

Bizra

hello world
15 јуни 2024
156
81
Две пратки нарачани во исто време... едната со тракинг бројче ELT.........МК, до тракинг бројчето има ELS лого.. истата би требало да се следи на страната еко логистик како ELS бројчињата до сега?
И другата пратка е тринаесет цифрен број, до него има лого од iMile... кај можам да ја следим таа пратка?

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.378
2.799
па некако нема потреба од следење, самиот Тему ти кажува каде ти е и ти праќа нотификации за последни промени.

Pizdra

read-only
2 јули 2024
28
17
Тему почна да ги мрси работиве со следењето..ЕЛС,со ЕЛТ и нема можност за следење како тракинг број,а оние од КАРГО -битослкото,дел се гледаат на ЕЛС,а кај нив вели непостоечки број,а дел се како грешни и нема никаде известување...да видиме,како тоа ќе се одвива?

roliver

hello world
7 јануари 2018
105
50
ELS се следат на страната на ЕЛС, веднаш штом порачката се испрати од тему, и толку додека не влезат во МК, карго експрес само појавува грешка и досега не сум нашол никаде тракинг (може затоа што пакетот не е уште во МК), додека imile на 17track и на imile tracking, ама и таму нема податоци засега само дека е креирана нарачка.

LambertGolden

hello world
4 декември 2019
255
116
На некого му успеало да искористи купонот 600ден off на исти телефонсли уред?

roliver

hello world
7 јануари 2018
105
50
Јас не успеав по втор пат, а пробав уште наредниот ден, па морав на постар мобилен да инсталирам тему па така успеав да искористам два купони 600 офф за 2 нарачки на 2 различни профили

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.776
3.494
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Заборавив на пратката па ми текна сега да проверам, еве го статусот... :)
Нарачано на 8ми Јануари
Испратено на 11ти Јануари
Out for Delivery на 27ми Јануари.

1738113769756.png

roliver

hello world
7 јануари 2018
105
50
Сликава покажува дека на 20 јануари била во Унгарија и тргнала за МК и дека е преку ЕЦСЦ испратена, друго нема ниту дека е СК, дека е out for delivery?

baz

hello world
26 август 2011
104
70
baz's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 7600X
Motherboard
MSI B650M Gaming Plus WiFi
Storage
1TB Kingston NV2
PSU
Chieftec GPX 850W Gold Full Modular
RAM
2 x 16GB DDR5 6000 MHz Kingston Fury RGB
Video card
RX 6800XT 16GB Gigabyte Gaming OC
Case
Xigmatek Endorphin Air V2
Mouse
Logitech G502
Keyboard
Redragon Fizz Pro и Redragon Vishnu Pro
Audio
тие што доаѓаа со ајфонот
Monitor
Dell S2522HG 240Hz IPS
Јас не успеав по втор пат, а пробав уште наредниот ден, па морав на постар мобилен да инсталирам тему па така успеав да искористам два купони 600 офф за 2 нарачки на 2 различни профили
Со иста картичка?

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.490
5.608
Порачана на 5-ти јануари, ми ја доставија денес, не е лошо. 3 дена стоеше кај локалниот поштар за достава. Само јако е што човек во цивилка и цивилен автомобил ти ги носи пратките, па изгледате ко сцена од Breaking Bad кога ја земаш пратката од прозорот на автомобилот. :))))

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.490
5.608
Update, само што се ажурира ми беше отворен табот хахаха
Погледнете го атачментот 146231
Кај мене од статус Во магацин до финална достава беше точно една недела. Така да очекувај достава за неколку дена, пишува и буквално со име и презиме кој ќе ја донесе :))))

fcwizard

hello world
26 март 2018
66
72
Порачана на 5-ти јануари, ми ја доставија денес, не е лошо. 3 дена стоеше кај локалниот поштар за достава. Само јако е што човек во цивилка и цивилен автомобил ти ги носи пратките, па изгледате ко сцена од Breaking Bad кога ја земаш пратката од прозорот на автомобилот. :))))
Слободно можат и да почнат да дилаат доставувачиве, cover front перфектен имаат :D

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.863
4.109
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

Alex3

hello world
20 декември 2018
225
267
имав 2 пратки кои ги чекам, едната беше регистрирана за достава преку ЕЛС, другата преку Карго Експрес. пред некој ден фирмата за достава се смени, и двете беа заведени дека ќе ги достави ЕЛС

денес бев до ЕЛС да си земам едната пратка, во разговор со еден од вработените ми кажа дека пратките од Карго Експрес ќе бидат доставени преку ЕЛС. не знаеше точно во детали да ми објасни, но причината била некаков проблем кај Карго Експрес со лиценца за меѓународни пратки

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно