Gucci
lurker
- 5 јули 2011
- 873
- 779
Тие од твоите препораки назад на темаваДај да видам точно што си земал.
Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација
Тие од твоите препораки назад на темаваДај да видам точно што си земал.
Не, никој у фамилија.Ок, имаш фрка со дијабет можеби или регулација на инсулин? некој у фамилија?
Фала ти. Ај дур си тука уште нештоОк, селениум 1x 1 недела, заедно со Na-rala на гладно, 40 минути пред оброк, витамин Ц со самиот оброк, 1 грам. 3x 1 грам витамин ц на ден.
После 1 недела, преку 1 ден селениум, па дури и преку 2 дена.
Што мислите за stearic acid начинот на производство? Штети/не штети у организам ???
@psyside
Во каква форма - апликација?
Не си прв . И јас нарачав пред 3 месеци од ихерб и не ми стигна пратката . На многу почнаа да не им стигаат пратки од iherb по нормална пошта . Затоа и пишав погоре да не се ризикува да се направи групна нарачка од iherb по дхл .Па баш 50-60% од ихерб што им се не-капсули туку оние пресовани апови, читав дека stearic acid додаваат за да се спои смесата/правот во една целина.
Порачав Chanca Piedra во течна форма (12$) и 1 месец помина уште ја нема. Да не имат заглавено на царина, ме чуди.
Не си прв . И јас нарачав пред 3 месеци од ихерб и не ми стигна пратката . На многу почнаа да не им стигаат пратки од iherb по нормална пошта . Затоа и пишав погоре да не се ризикува да се направи групна нарачка од iherb по дхл .
Не користи апчиња помала абсорција имаат, иначе не е страшноПа баш 50-60% од ихерб што им се не-капсули туку оние пресовани апови, читав дека stearic acid додаваат за да се спои смесата/правот во една целина.
Порачав Chanca Piedra во течна форма (12$) и 1 месец помина уште ја нема. Да не имат заглавено на царина, ме чуди.
стигната на 12.12. Не очекувам да се појави. Или стои на царина или некој бил лаком.Погледнете го атачментот 61239 стигната на 12.12. Не очекувам да се појави. Или стои на царина или некој бил лаком.
Psyside целта ми е повеќе енергија и помалце главоболка. Сега за сега имам само Зинк пиколинате од 30мг, магнезиум цитрате што планирам да го сменам со bisglycinate од healtyorigins и да си земам и селениум, бразилски ореви перхапс.
До сега сум немал проблем со пратки од iHerb.
Најбрзата ми има стигнато за 16 дена, најспората ја чекав 2 месеца. Стандард би бил 4 - 6 недели, тоа сме го дискутирале со @psyside.
Последните 3 пратки се шипнати на 25 и 29 Декември, и 2 Јануар. Ги следам на трекинг и еве ја состојбата:
Погледнете го атачментот 61229
Таа од 25.12 стигнала на 02.01 во Германија, каде завршува тракингот. Од тој момент обично поминуваат 3 недели додека се јават на тел да одам да си ги земам. Последните 2 ми ги донесоа со нивно возило (беа по 1.75 кг).
Ако некаде "испарат", тоа може да биде само кај нас во пошта/царина.
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден