е тоа ти е среќа у несреќа хахаИст ваков имам, ама само еден, не би ти завршил работа никако
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti seTemu, ќе те фатат 2300 денари со достава, алуминиумски со подесување. И јас планирам да нарачам. По локал гранапи се движат 5-6-8-12-24000 и сл. фантастични цени.
daj linkИмаш M-Audio брендирани (ако не ти смета)
меѓутоа не на сталак, туку триаголник под агол, за на биро
(ќе имаш скоро ист ефект според намената)
на една од платформите за огласување
primeno druze ke proverimeИмаше у ЗЕЦ Електроникс не знам дали уште ги носат
brate daj pusti link ako ne ti e problem ziti se
Мислењето е автоматски споено:
daj link
Сега ги гледав истите брат проблем ми е само што овие се прикачуваат на крај на маса а мене мониторите ми се на средина од биро затоа и барав такви али ако не најдам тука нешто половно ќе нарачам фала
итн. има еден куп, ти стига за 10 дена, тоа што плаќаш на сајтот е финалната цена - нема дополнителни давачки кај нас (царина, данок и сл)
brat ne se prodadeni ovie kazi mi sto mislis dali se dobri?стар оглас али пробај си среќа...
M AUDIO SPEAKER STANDS
Selling M audio speaker stands, suitable for computer speakers or small studio speakers. In good condition.reklama5.mk
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
Extralink Bicycle Scooter Cover, Corrosion and UV Resistant, 200x100 cm, Gray
250,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден