StalkeR
poweruser
- 5 декември 2009
- 5.517
- 6.741
Кој официјален апдејт ? 4.0.4 тера фабрички,и последен е тој како што знам.некој го има упдејтувано типото со официјален упдејт ?
Кој официјален апдејт ? 4.0.4 тера фабрички,и последен е тој како што знам.некој го има упдејтувано типото со официјален упдејт ?
Точно не знам зато и се распрашвам на нет нема нисто поново од 4ката.Кој официјален апдејт ? 4.0.4 тера фабрички,и последен е тој како што знам.
I jas si kupiv tipo pred 2-3 nedeli pre pre zadovolen sum.Го зедов xperia tipo пред околу 2 недели, до сеа сум презадоволен, единствено проблем е што при видеа со висок квалитет лагира, го немам тоа уште тоа расчепкано, може има и за тоа чаре![]()
Ако добро сум запознаен, нема поддршка за Adobe flash на телефонов од самиот андроид, ја му ставив отпосле.Направи update na youtube, ако уште иде споро можеби има еден проблем, и јас го имав истиот на neo, со андроид 4, кога ке се поврзам на интернет (wifi) многу брзо одеше, а по 20 минути се поспоро и поспоро и на крај ке снема интернет. не треба да се прави update на radio service, барем јас така мислам, бидејки можно е да имаш проблем.
Не дадоа слушалки, сони си има башка понуда за тоаDECKI Vie koi kupivte sony-tipo dali vo paketot vi dadoja slusalki ???
STO STO STO ponbuda da stedat slusalki da mu E**mКоја е таа башка понуда?
И јас лично бев изреволтиран за слушалките и мене не ми дадоја, него crashveride погоре спомна сони си има башка понуда за тоа па за тоа прашував која е таа башка понуда понуда.STO STO STO ponbuda da stedat slusalki da mu E**m
SMS**Јас би ти препорачал да си го ставиш телефонот на англиски, зошто не е СИМ туку СМС. Имаат грешка у превод![]()
Која е таа башка понуда?
STO STO STO ponbuda da stedat slusalki da mu E**m
Ја незнам што се напаливте толку за слушалките, за телефонов работат секои слушалки што имаат приклучок ко за во PCИ јас лично бев изреволтиран за слушалките и мене не ми дадоја, него crashveride погоре спомна сони си има башка понуда за тоа па за тоа прашував која е таа башка понуда понуда.
http://www.sony.com.mk/hub/headphones