Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Sagem my511x

Cigo

read-only
30 јануари 2008
49
0
DAvOR.info
Разорачан сум многу од оваа марка на мобилни.
Во БлуСолеил ни Фајл Трансфер ни ништо нема...
Па уште кодиран ми е, па целта на тема'a ми е, ако може некој да ми генерира кодче да го отклучам барем тоа да го средам да ми фаќа со сите сим картици.

IMEI: 356867014853347

- Фала ви однапред .

JunkieMKD

poweruser
3 декември 2008
2.400
1.175
Ке Пенине
Ах тие сагеми,само нешто на проблем ке наидеш,јас имав my501x и го вратив во имплус дека се изгуби телефонската меморија.Anyway незнам колку ке можеш да најдеш отклучувачки код кој ке одговара на твојот телефон поради што не се баш исти.Но сепак разбарај на гугл ке ти излезе нешто во пресрет.Имај на ум дека МИСЛАМ само 3 пати можеш да пробаш со грешен код.

Cigo

read-only
30 јануари 2008
49
0
DAvOR.info
Фала братче, запознаен сум секако.. него дали има некој софтвер овде регнат на форумов, да ми помогни.. :ninja2:

angel485mk

hello world
26 март 2008
267
59
angel485mk's setup  
OS
Windows 7
Имаш за 300денари однеси го мобилара ке ти го одкодират,а вака тешко дека некој ке ти помогне.поздрав

Cigo

read-only
30 јануари 2008
49
0
DAvOR.info
500 денари на еден му однесов тука во градот, ми рече „Ништо братче не врвит“ .. И видов употребуваше исти софтвер каков шо пробував јас, со усб кабле нешо као... Во ред, за на лице место знам .. но гледам на повеќе луѓе вака и преку форум им имаат хелпнато... генерира клуч и пријатно.. зборам за тие шо имаат такви мини софтверчиња.

angel485mk

hello world
26 март 2008
267
59
angel485mk's setup  
OS
Windows 7
Да има но тоа се плаќа мораш да имаш акаунт и на тој акаунт да имаш кредит.До колку сакаш да пробаш најди го SagemJTAGUnlocker (SagDD).

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно