Semirr
read-only
- 10 август 2020
- 31
- 26
За Pixel 6 Pro збориме, така?Го има во istyle за нарачка
За Pixel 6 Pro збориме, така?Го има во istyle за нарачка
Моја грешка, измешав темите, мислев за мек проЗа Pixel 6 Pro збориме, така?
Моја грешка, измешав темите, мислев за мек про
Уште не сум изгледал се што треба, тек сега седнувам нa PC. Јас спомнав и на друга тема и туке ќе спомнам, нити една година до сега, а се кладам уште сега 100% дека Pixel не може да биде покомплетeн продукт од оние на Apple/Samsung, за грото од корисници. Секогаш тоа што се најавува не излага во реалност, па така ќе се сложам делумно со @vlavot
Да се цитирам од другата тема, пост од пред неколку дена, напишан пред да го видам твитот,
Традицијата продолжува
П. С. Мене ништо не ми менува, не гејмам на телефон а не ни планирам во иднина, Pixel се зима примарно ради камера, и евентуално софтвер, се друго е бонус.
Како го порача?
Паднаа на помодарството и треба да јадат хејт. Секој кој не става капацитативен фингерпринт од страна во копчето за палење треба да си јаде хејт. Максимален хејт. Најзаслужено. Зошто потпаднал на маркетинг. Како S10mini како Поко.Конечно некој да го спомнит фингерптинт скенерот, коке гледам ревјуа мене ме болет очиве од светлината, да не зборвам дека А51 имат побрз фингерптинт. Ова да се десит на С серија немат од уста да го истает ревјуери на јутуб
@psyside ееееееее гкам да треба на пиксел, кое дно-дна, кое дереџе...
Се почесто гледам негативни објави, нешто е софтвер, ама добар дел хардвер...
https://www.reddit.com/r/Android/comments/qijw4u View: https://www.reddit.com/r/Android/comments/qijw4u/pixel_6_pro_vs_samsung_s21_ultra_snapdragon/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Тоа е затоа што луѓето се малку разочарани. Немаат некој фичр што онака ги паѓа на газ. А мислеа дека ќе има.
Искрено се надевав на многу подобри фотографии. И пред се многу повеќе опции за исклучување на процесирања.
Можат.
Ги смрзело.
Затоа си јадат хејт.
Не постои телефон од Гугл што бил направен и бил добар.
Google = Kaмера + софтвер, тоа е тоа.
За колку време отприлика се рутира Пикселот и кога може да ги очекуваме некои од овие Пиксел апликациите за Тенсор да ги пробаме на Снапдрагон?
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден