Blagojcebt
Intern
- 1 септември 2009
- 117
- 48
Дали добиваш анлимитед Пејпал ако имаш германска работна виза, или словенска ,?
А од кои држави можеш да врзеш УС банк акаунт?Сеуште е 0%, денес повлекував.
Побарав на интернет, 3% им наплаќа Пејпал на оние што имаат акаунт од друга земја а банка од САД врзана за акаунтот.
Абе луѓе на PayPal апликацијата за телефон (iOS у мој случај за андроид неам поима а може и да нема врска тоа али нвм како и дае...), има опција Request Money со обичен акаунт и request-нав на мој друг маил и све стига на маил дека ти имаат request-нато за плаќање итн. Ај некој нека види шо го бива појше нека проба дали ке помине трансакцијата колку за тест таму нешо ситно нека си прати на друга сметка, па нека каже шо напраил. (btw за на мк регистриран PayPal зборам)
Pa neka stigne be majstore za makedonski registriran PayPal praime muabet ne za svajcarski. Iame dokumenti sve toa so treba za verifikacija na profil zs da ti go blokiraat? Poso zaso bi staile opcija na nasiot PayPal za Request Money a posle da te poebat da ti go baniraat so si requestnuval malce mi e kontradiktorno.Ќе ти прати пари на картичката што ти е врзана. И ќе ти функционира се додека не ти стигне маил за верификација на профил. Тогаш завршува приказната.
Pa neka stigne be majstore za makedonski registriran PayPal praime muabet ne za svajcarski. Iame dokumenti sve toa so treba za verifikacija na profil zs da ti go blokiraat? Poso zaso bi staile opcija na nasiot PayPal za Request Money a posle da te poebat da ti go baniraat so si requestnuval malce mi e kontradiktorno.
Moguce e da si u pravo ali wtf zs turaat takvi opcii so ne bile dostapni i rabotat, ako nesmee.....
Од кога ја имаш отворено сметката?Pa neka stigne be majstore za makedonski registriran PayPal praime muabet ne za svajcarski. Iame dokumenti sve toa so treba za verifikacija na profil zs da ti go blokiraat? Poso zaso bi staile opcija na nasiot PayPal za Request Money a posle da te poebat da ti go baniraat so si requestnuval malce mi e kontradiktorno.
Moguce e da si u pravo ali wtf zs turaat takvi opcii so ne bile dostapni i rabotat, ako nesmee.....
Прати скриншотови од двете, од акаунтот со информациите за држава на регистрација (адреса), прати скриншот од картичката што е врзана за профилот и прати скриншот со банкарската сметка (замагли сметка небитно, битно да видиме што ти е поврзано).На телефон iOS и за двете personal/business ми дава опција за request а на pc само со business acc
Логин Системи објавува дека воведе нова премиум консултантска услуга за лица и фирми кои имаат намера да постават систем за наплата на своите производи и услуги преку светскиот платежен провајдер Пејпал. Консултациите за Пејпал се изведуваат во траење од 30 минути според принципот еден-на-еден.Кој има екстра пари и мисли дека гратис советите тука не вредат еве може и да си плати.
30 евра, 30 минути, убава саатница м.м.е.
![]()
Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка | блог-објави
Логин Системи објавува дека воведе нова премиум консултантска услуга за лица и фирми кои имаат намера да постават систем за наплата на своите производи и услуги преку светскиот платежен провајдер Пејпал. Консултациите за Пејпал се изведуваат во траење од 30 минути според принципот еден-на-еден.www.loginsystems.biz
Исто е си блада. Глеаш што пишал, „сигурен сум дека македонска адреса не се проверува во Албанија“.Па ова не е истото што го правевме со финтата со Словенија? На Бадијала форумот бесплатно ја дознав таа финта уште пред некои 12-13 години. А и овде во темава сигурно е повторена 100 пати.