Jas povlekuvav preku “fintata” Visa kartichka od NLB so izbrana drzava Slovenija, ne znam dali uste funkcionira.Zosto nevozmozna misija nekoi lugje mislam deka mozat da povlekuvaat pari taka imam slusnato/
A accountot si go napravi preku slovenski paypal link taka >?Jas povlekuvav preku “fintata” Visa kartichka od NLB so izbrana drzava Slovenija, ne znam dali uste funkcionira.
No, kako i da e, limitiran si na okolu 1800 USD.
Uste vo 2015 go otvoriv, normalna registracija, drzava Slovenija izbrav, nikakov link...A accountot si go napravi preku slovenski paypal link taka >?
fala mnoguUste vo 2015 go otvoriv, normalna registracija, drzava Slovenija izbrav, nikakov link...
Probaj, moze i da fati. Razbaraj na forumov, ima i na kajgana isto tema za Paypal, dosta raboti ke nauchish
И јас така имам слушнато.taka imam slusnato
Таму е побуаво објаснето.ima i na kajgana isto tema za Paypal
Не знам сега дали е сменето нешто ама порано (зборам до пред 4-5 години) вадев по околу 100 евра на 2-3 месеци, и повремено нешто ситно 30-50 евра од што ќе продадев некој акаунт или ајтем од игри. Го затворив дека не ми требаше веќе иначе си функционираше за сумите кои јас ги повлекував.Дека те нема на листа. И за краток период по неколку трансакции ќе ти стигне меил да се верифицираш и тоа е тоа. Али да, за набрзинка некоја работа да завршиш или да примиш кешче, ќе заврши работа.
Јасно, али како и да е не е решение бидејќи не си 100% сигурен кога ќе ти побараат документи за верификација. Додека не одобрат официјално, не треба да се ризикува.Не знам сега дали е сменето нешто ама порано (зборам до пред 4-5 години) вадев по околу 100 евра на 2-3 месеци, и повремено нешто ситно 30-50 евра од што ќе продадев некој акаунт или ајтем од игри. Го затворив дека не ми требаше веќе иначе си функционираше за сумите кои јас ги повлекував.
Не ме сфаќаш. И јас имам картичка си повлекувам но еден ден ќе ти побараат документи за верификација на профил со адреса и ќе ти го заклучат профилот само да повлекуваш во банка. Тогаш, автоматски чим немаш адреса и те нема на листа да си додадеш сметка во банка, толку ти е од профилот.Ne mora preku banka imash preku karticka da gi izvadis parite
A mislish VPN deka pomaga ili slabo pak PayPal ti ja imaat ip adresata ?Јасно, али како и да е не е решение бидејќи не си 100% сигурен кога ќе ти побараат документи за верификација. Додека не одобрат официјално, не треба да се ризикува.
Не ме сфаќаш. И јас имам картичка си повлекувам но еден ден ќе ти побараат документи за верификација на профил со адреса и ќе ти го заклучат профилот само да повлекуваш во банка. Тогаш, автоматски чим немаш адреса и те нема на листа да си додадеш сметка во банка, толку ти е од профилот.
Ова е само дупче мало што го искористуваат повеќето но не е решение. Читај на форумов па и на други места на колку им се блокирани профилите.
Другар, адреса ти треба да докажеш дека си од Словенија со некаков документ. Ни ВПН ни бутур. Ваљда ќе ти одговорат некои членови на кои им се блокирани профилите поради ваква регистрација.A mislish VPN deka pomaga ili slabo pak PayPal ti ja imaat ip adresata ?
Prasav deka imam drugarce u Slovenija zatoa on ke moze da mi prati dokumenti najverojatnoДругар, адреса ти треба да докажеш дека си од Словенија со некаков документ. Ни ВПН ни бутур. Ваљда ќе ти одговорат некои членови на кои им се блокирани профилите поради ваква регистрација.
Со твое име, презиме, матичен и сликa?Prasav deka imam drugarce u Slovenija zatoa on ke moze da mi prati dokumenti najverojatno
Со срејча.PayPal accountot za primanje pari/withdraw preku drzava Slovenija
Да ти кажи нешто чичко Горан, нема ништо да направиш све ти е залудно.Prasav deka imam drugarce u Slovenija zatoa on ke moze da mi prati dokumenti najverojatno
Првите два слајда ти се доволнимкд пејпал како да сменам balance тоа еврото по 62.3 ми лапа, не можам да најдам опција?