Со опција они да ти стават глобал ром или целофан па ти ќе си инсталираш тука се?
Tie da go trgnat region lock i da instaliraat OOS global (EU).Со опција они да ти стават глобал ром или целофан па ти ќе си инсталираш тука се?
пљачка на векот е ова @psyside земај додека има
Senzorot e Sony's LYT-808 kolku sho znam, istiot beshe vo OP Open shto beshe megju najdobrite na blind camera tests.Сензорот на главна камера е позади 989, не знам зошто би бил заинтересиран ако се знае дека тоа ми е најважно.
Senzorot e Sony's LYT-808 kolku sho znam, istiot beshe vo OP Open shto beshe megju najdobrite na blind camera tests.
Iako vo toj del ne se razbiram bash i ne mi e biten aspekt na telefonot.
И јас ќе го нарачувам ми стои.Senzorot e Sony's LYT-808 kolku sho znam, istiot beshe vo OP Open shto beshe megju najdobrite na blind camera tests.
Iako vo toj del ne se razbiram bash i ne mi e biten aspekt na telefonot.
Со купонот од продавницата од 80,00 долари за нарачки над 25.000,00 цената паѓа на 450,00 долари...лудницаааSamo shto ja turnal cenata na 529, ne e salam kinezov![]()
Ако не е тајна, дали можи и јас да искористам исто вака купон?Со купонот од продавницата од 80,00 долари за нарачки над 25.000,00 цената паѓа на 450,00 долари...лудницааа![]()
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Ма јок каква тајна,се појави во делот од аликеспрес опција за купони имаше од до,ја го кликнав најголемиот со вредност и при посета на продавницата во делот за плаќање кликаш на полето за купон и аутоматски си го пополни со купонот,ваљда е дел од ова годишнина што слават и што трае уште 10на саати.Ако не е тајна, дали можи и јас да искористам исто вака купон?
Аха, на десктоп не го вадеше проверив на телефон излезе, фала многуМа јок каква тајна,се појави во делот од аликеспрес опција за купони имаше од до,ја го кликнав најголемиот со вредност и при посета на продавницата во делот за плаќање кликаш на полето за купон и аутоматски си го пополни со купонот,ваљда е дел од ова годишнина што слават и што трае уште 10на саати.
ете ги горе се во линијата,кликни го тој од 5 илјади и кусур,само логирај си се...![]()
Mainvenue
www.aliexpress.com
Јас од сабајле му пишав нешто сеуште нема видено. Кога ќе се укл ќе има што да види.Jas ja otkazhav narachkata i od drug akaunt narachav isto 529-80 kupon = 449usd.
Od istiot akaunt ne mozhev da napravam narachka so ovaa cena 529, mi vikashe discount already used bla bla.
E sega se nadevam ke mi go uvazhat cancelation na prvata narachka i ke mi gi vratat tie pari. A i dali ke go pratat ovaj drugiov na 529-80 mi e somnitelno, mnogu e razlika vo cena so bilo koja druga prodavnica.
Na kraj mozhi da rechi nema stock (po taa cena) i da gi kanselira site sho narachale na 529-80.
Inache kuponot e od AliExpress ko sho vidov, ne e od prodavnicata.
Ako ispadni se kako sho treba telefonov za 25.000mkd e deal na vekot.
Понудата е супер, се плаќа само данок 18% но обично продавачите кај али пишат некоја минимална цена на кутија и не се даночи, а од S23+ не вервам дека ке ти биди upgrade туку како side-grade, само различно е искуствот а двата телефони се топ и нема да има некоја голема разлика.И ова е добра понуда ?
Се плаќа царина и данов на телефонов ?
Знае некој колку ќе е тој дополнителен трошок ?
Имам Самсунг С23+, вреди да се земе ова ?
Да нема само забуна,ова е кинеската верзија од 12ката,ставаат они оксиџен ос.Во глобала е истиот телефон со глобал верзијата минус бендовите што фалат на 5г и 4г.И ова е добра понуда ?
Се плаќа царина и данок на телефонов ?
Знае некој колку ќе е тој дополнителен трошок ?
Имам Самсунг С23+, вреди да се земе ова ?
А демек треба ова тајно да е?Нема да поминат ни 3-4 месеца откако сите овие продавници веќе нема да доставуваат во МК, со среќа и пак да споделувате јавно.
А демек треба ова тајно да е?
Да, дека зелен немал веќе на залиха и да одберам меѓу црна и бела боја. За цената му пишав, дали може да ми спушти 449 долари соси кодот за попуст ама ништо не ми одговори, претпоставувам дека нема ништо од таа работа.