Дали ќе треба сертификат за публика, поззСакаш да организираме едно пријателско такмичење за пола час до час, имплементација на блокчејн во програмски јазик по желба на codeshare.io и да решиме дали за 5 години си научил повеќе блокчејн од мене?
Дали ќе треба сертификат за публика, поззСакаш да организираме едно пријателско такмичење за пола час до час, имплементација на блокчејн во програмски јазик по желба на codeshare.io и да решиме дали за 5 години си научил повеќе блокчејн од мене?
Дали ќе треба сертификат за публика, позз
Не ти откажаа, тие веќе победија со тоа што сумираа дека декади работно искуство и факултетско образование се тотално obsolete према 5 години гуглање и гледање видеа од индиијци. Ама јбг, тешко ти е да разбереш пошо си бумер и пазаруваш капачки.Ама, ми откажаа експертиве![]()
Да? Кој дел од ова што го пишав можеш со едноствано гуглање да го провериш веќе.
Многу ми е гајле за твоето мислење, или споредби, само многу ми е интересно како можете да давате мислење кое не е базирано на ништо. Мене ова ми е професија и сум 24/7 во ова, и многу ми е смешно кога некој ќе искоментира на овој начинАбе тоа е, македонче е експерт за се
„Професија“![]()
![]()
Мислам дека ти е гајле, или би си бркал друга работа место да не убедуваш дека во ова е иднината. Ќе кивне Илон Маск, губиш 100.000 долари. Наздравје.
„ Оди купувај капачиња за тастатури „ е меѓу најниските удари овде што сум ги прочитал на форумов. Тоа му е занат - дечкото работи -дроби по 3 тастатури неделно - а сигурно не од игри туку од програмирање .ignorance is bliss. Завршив со реплики кон тебе, оди купувај си капачиња за тастатури
Оди купувај капачиња за тастатури „ е меѓу најниските удари овде што сум ги прочитал на форумов
Мене така некој копиљ на форумов ми рече да не зборам многу туку да одам да поправам монитори. Безобразлук до врв.
Темава злато вреди. Чисто онака шо периодично отварам да прочитам шо има ново.
@dekomote и @Sludge.Factory по колку евра/долари/динари имате заработено во последниве 5 години?
Ако не е тајна кога веќе имаме мерење пениси....
Кој рече со мене? Со @Sludge.Factory си ги мерите. Ете он крипто-забар, ти фило-програмер шо му спориш заработка, кажете колку заработувате па да пресечеме на кој му е поголем, а кој само млати слама....Не можам со тебе друже, признавам. Си знам кога сум надвор од тежинска класа.
Кој рече со мене? Со @Sludge.Factory си ги мерите. Ете он крипто-забар, ти фило-програмер шо му спориш заработка, кажете колку заработувате па да пресечеме на кој му е поголем, а кој само млати слама....
Дај да видам квотни ме од кај го донесе заклучокот?
Лееее па ова ја сеа го глеам!
Дали си ти свесен колку зла крв има во плаќање во токени и во stocks и по „успевање на стартапот“ во последниве 15 години? Па ако најдете инжињер што би се нафатил за такви обеќања, си се заслужувате, и среќно. Ја искрено, не би ги ставал парите на места кај што се вработуваат инженери плаќани во бонови.
Коа реков 60-80Е на саат, не мислев на бонови, токени sUSD, SNX, ETH, BTC, ами Евра. Ако имате да исплатите толку евра, може ќе најдете солидни инжињери. Ако немате, ќе најдете ете такви што мислат дека со 5 години чистење паста од ИТ се станува програмер и ќе кукате коа ќе ви збере некој токените.
Прво плати ми со етериуми па ќе ти дадам графички картички кога ќе стигнеш н ред.Спакуј ми 15 ртх картици, ќе ти платам од етериумот што ќе го ископам. Не, од чијата![]()
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX SE QMK/VIA LP HS RGB, Milk POM Red Switch, 2.4Ghz/BT/Wired, Black, K3M-F1
7.950,00 ден