boro1
user
- 13 август 2009
- 1.825
- 1.654
Лаптопот најчесто ќе биде приклучен преку HDMI со телевизорот ( a плус ми треба и лаптоп..
).
Е сега, дали ќе биде графичката доволно јака ( затоа и ја ставив темата тука ) за да си гледам Full HD филмови на раат? ( преку усб или преку екстерен хдд ми касне звукот или сецка сликата, затоа сакам вака ).
Знам дека нема да си играм најнови игрички на него.. али тоа е тоа
.
И ако има некој ваков лаптоп ( или сличен ) нека напише 2-3 збора, дали е задоволен и то.
Asus X54HR-SX074
15.6" HD LED Display
Intel Pentium B960 Dual Core
4GB DDR3 RAM
500GB HDD
AMD Radeon HD7470M - 1GB
LAN, Wi-Fi b/g/n , BT, USB 3.0 , HDMI
DVDRW, Webcam
Можете и друг предлог да дадете. Буџет : 25000 ден. Минална конф. : 15" екран, Intel CPU , 4GB DDR3, 320GB HDD, Графичка Nvidia/AMD сеедно.. само да не е интегрирана
Е сега, дали ќе биде графичката доволно јака ( затоа и ја ставив темата тука ) за да си гледам Full HD филмови на раат? ( преку усб или преку екстерен хдд ми касне звукот или сецка сликата, затоа сакам вака ).
Знам дека нема да си играм најнови игрички на него.. али тоа е тоа
И ако има некој ваков лаптоп ( или сличен ) нека напише 2-3 збора, дали е задоволен и то.
Asus X54HR-SX074
15.6" HD LED Display
Intel Pentium B960 Dual Core
4GB DDR3 RAM
500GB HDD
AMD Radeon HD7470M - 1GB
LAN, Wi-Fi b/g/n , BT, USB 3.0 , HDMI
DVDRW, Webcam
Можете и друг предлог да дадете. Буџет : 25000 ден. Минална конф. : 15" екран, Intel CPU , 4GB DDR3, 320GB HDD, Графичка Nvidia/AMD сеедно.. само да не е интегрирана