Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

ми треба бесплатен програм замена за Any desk

vladealfagv

hello world
31 јануари 2016
131
132
Гостивар
www.zagreota.com
vladealfagv's setup  
Processor & Cooler
2.3 GHz Intel Core i9
Storage
512GB SSD
RAM
16GB of 2400MHz DDR4 onboard memory
Video card
Intel UHD Graphics 630 and AMD Radeon Pro Vega 20
OS
Mac OS
RealVNC, ем профи, ем три дупли заштити и само 5 уреди можеш да си додадеш за бесплатен акаунт…

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

skullmonkey

poweruser
25 април 2007
4.503
3.454
Скопје
www.gorast.com
Здраво дечки,
постои начин за ресет на TeamViewer во моментов? Без логирање не дозволува да се користи, а откако ќе се логирам ме детектира дека го користам за професионални работи.
Фала ви.

NightfurY

hello world
16 февруари 2018
259
439
Kрушево абер пристигна !
Здраво дечки,
постои начин за ресет на TeamViewer во моментов? Без логирање не дозволува да се користи, а откако ќе се логирам ме детектира дека го користам за професионални работи.
Фала ви.
Пред некој ден го имав истиот проблем , ја реинсталирав програмата направив ресет на ИД и креирав рандом акаунт работи без проблем еве ти линкче ако ти брка работа : TeamViewer 15.40.8 (Repack & Portable) » Авторские репаки от ELCHUPACABRA - REPACK скачать

gdamjan

poweruser
3 април 2008
4.059
3.505
Скопје
damjan.softver.org.mk
gdamjan's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 Pro 4650G / Cooler Master Hyper 212 Black
Motherboard
MSI MAG B550m Mortar Wifi
Storage
NVME: 1TB AData XPG SX8200 Pro / HDD: 2x 2TB Toshiba P300
PSU
Gigabyte G750H
RAM
G. SKILL Ripjaws V Series 2x 16GB / DDR4 3200Mhz/CL16
Video card
Vega 7 on APU
Case
Bequiet! PureBase 500
Mouse
Logitech MX Anywhere 2S
Keyboard
ThinkPad USB Keyboard With TrackPoint (sk-8855)
OS
Arch Linux
Тоа teamviewer отсекогаш било cancer. не ми е јасно зашто едноставно не користите Chrome Remote

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
Здраво дечки,
Фала ви.
Едно време со нивна поддршка се допишував и го средија проблемот, но кога повторно се јави културно ме откачија.

Ако најдеш решение, сподели тука, пошто иста мака имам

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.621
1.789
Parsec е незаменлив за мене, но не е unattended access, што е голем проблем, после некое време те одјавува и мора пак да се најави на сите уреди, и мора со 2FA да се одобри најавувањето на маил, тоа е голема слаба страна но кога ќе проработи тоа е совршено, ниска латенција и многу features што може да се активираат.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно