08-16чБидејќи контакт броевите на пошта се бескорисни, знае некој кое им е новото работно време на пошта 2, пакетско...итд? Тенкс!
Ќе стигнит ако не е поштарот ко мојот, да стават лифчиња од комшијава кај мене.Ќе стигне - биди трпелив.
Значи стигнуваат во Македонија, но нашата пошта не ги доставува?Кај мене нема пристигнато уште од Март... чекам над 10 пратки.
Жалното е што не ги враќаат ни парите, бидејќи на tracking кодот си пишува дека пратката е пристигната во Македонија.
Најверојатно стојат на граници / аеродром. Еве ти, слободно куцај го кодот у нашава пошта:Значи стигнуваат во Македонија, но нашата пошта не ги доставува?
оти во Литванија да ги покажува дека се кај нас? Зошто литачите од литванија да се поврзани со нас?Скоро на сите пратки имав статус ,,arrived at dest country" а всушност беа во Латвиа за после месец дена да пристигнат во Скопје.
Испратено од SM-A320FL преку IT.mk форум апликација
Најверојатно стојат на граници / аеродром. Еве ти, слободно куцај го кодот у нашава пошта:
![]()
И мојата е на ист датум во Латвија како твојата, ама ја нема.
И мојата е на ист датум во Латвија како твојата, ама ја нема.![]()
Кај немаат сила, кај нас ?Имам и многу други со ист датум ама не стигнаа сите , ги држат во хангар, немаат толку сила да ги процесуират сите во една ден. Се кладам дека и утре ќе ми дојдат уште барем 4-5 најмалку.
Ами каде? Нормално кај нас.Кај немаат сила, кај нас ?